PRL Deltanol 60 Vegetarian Softgels

Deltanol is de "vitamine E van de 21e eeuw". Dit uitstekende product bevat delta-tocotrienol, de deltafractie van de vitamine E-familie. Deltanol bevat delta- en gamma-tocotriënolen die van nature afkomstig zijn van annatto.

Op voorraad
€ 59,60
U ontvangt 59.6 punten. 59.6 punten = € 1,81
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Deltanol 60 Vegetarian Softgels 

Deltanol is de "vitamine E van de 21e eeuw". Dit uitstekende product bevat delta-tocotrienol, de deltafractie van de vitamine E-familie. Deltanol bevat delta- en gamma-tocotriënolen die van nature afkomstig zijn van annatto. Annatto komt van de voedingsrijke bonenpeulen van de achiote-boom ‚een majestueuze boom die voornamelijk groeit in warmere klimaten.

Tocotrienols zijn goed onderzocht vanwege hun antioxiderende activiteit, die vrije radicalen kan bestrijden om cellen te beschermen. Onderzoek ondersteunt bewijs dat tocotriënolen zelfs nog krachtigere antioxiderende eigenschappen kunnen hebben dan tocoferolen (zoals het gangbare type vitamine E). Hoewel normale metabolische processen van het lichaam kunnen bijdragen aan bepaalde hoeveelheden vrije radicalen, kan het lichaam worden blootgesteld aan een overmatige productie van vrije radicalen veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan verontreinigende stoffen, gifstoffen en andere stressvolle factoren. Hoge niveaus van vrije radicalen in het lichaam kunnen cellen beschadigen en hun membranen afbreken, daarom is het opmerkelijke antioxiderende vermogen van tocotriënolen zo waardevol.

Delta-tocotriënolen is een belangrijk onderdeel van de vitamine E-familie, die uit vier tocotriënolen bestaat: alfa, bèta, gamma en delta.

PRL Deltanol 60 Vegetarian Softgels
Inhoudfalse
Land van herkomst60 V-Softgels
IngrediëntenTocotrienolen (Delta-Tocotrienolen en Gamma-Tocotrienolen van Annatto) Softgel Capsules: Gelatine, Glycerine, Water
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60
Vaak samen gekocht met