PRL Creatine Monohydrate 450 Gram

Premier Creatine is een gemakkelijk te gebruiken, natuurlijke bron van creatine die je kunt gebruiken vóór en na je trainingen.

Dit "schone product" heeft het bijkomende voordeel dat het geen toegevoegde chemische bindmiddelen, vulstoffen of andere niet-voedingsstoffen bevat.

Niet op voorraad
€ 28,75
U ontvangt 28.75 punten. 28.75 punten = € 0,87
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Creatine Monohydrate 450 Gram

Creatine is een interessant molecuul dat in de lever wordt gesynthetiseerd uit drie aminozuren - arginine, methionine en glycine. 95-98% van creatine wordt opgeslagen in de belangrijkste skeletspieren van het lichaam, terwijl kleinere hoeveelheden worden gevonden in het hart, de hersenen en de teelballen.

Zodra creatine de spier binnengaat, wordt het gefosforyleerd om creatinefosfaat te vormen, een substraat met een hoge energie dat bijdraagt aan de samentrekking van de spiervezels.

VUL DE ATP-RESERVES VAN JE SPIEREN AAN

Tijdens inspanning wordt creatine door het lichaam gebruikt om voldoende niveaus van energierijke ATP te behouden. ATP (adenine trifosfaat) is de belangrijkste bron van energie voor vele metabolische processen van je lichaam.

Atleten die tijdens intensieve training optimale prestaties willen bereiken, zullen creatine vaak als een voedingssupplement gebruiken om hun ATP-niveaus te activeren. Veel soorten oefeningen, zoals gewichtheffen en sprinten, kunnen ATP-voorraden uitputten. Het gebruik van extra creatine als supplement kan dus helpen om de fysieke prestaties te bevorderen en ook de vermoeidheid van de training te vertragen door de ATP-reserves van de skeletspieren te verhogen.

Wanneer spieren ATP gebruiken voor energie, vindt een chemisch proces plaats waarbij het ATP wordt afgebroken tot twee eenvoudige chemicaliën, ADP (adenosine difosfaat) en fosfaat. Omdat ATP wordt omgezet in ADP, komt er energie vrij die spieren de mogelijkheid geeft om samen te trekken en goed te presteren. Het grootste deel van de creatine dat in de spieren vrijkomt, bindt zich met fosfor en wordt vervolgens omgezet in creatinefosfaat. Vervolgens reageert creatinefosfaat met ADP in je lichaam en converteert het vervolgens opnieuw naar ATP. Dit proces ondersteunt continu de ATP-energievoorraden van je lichaam voor spierenergie.

SPIERKRACHT EN ENERGIE
Heb je ooit zo hard getraind dat je een spier voelde "branden"? Tijdens intensieve training, wanneer de melkzuurspiegels hoger kunnen worden in de spieren, kunt je een brandend gevoel in de spieren voelen. Onderzoek toont aan dat creatine kan helpen bij het bufferen van melkzuur dat tijdens training wordt opgebouwd in de spieren. Om te helpen bij het beheersen van de opbouw van melkzuur en de brandende sensaties die kunnen worden gecreëerd, helpt creatine waterstofionen die zijn vrijgegeven in de spieren te absorberen en binden.

Creatine bevordert ook de anabole fase van het lichaam voor verhoogde eiwitsynthese die vetvrije massa en spierkracht ondersteunt. Het nemen van creatinesupplementen voor en na de training kan helpen de spier energie te ondersteunen, omdat het de ATP-energiecyclus in staat stelt om langer door te gaan.

Over Premier Research Labs

PRL (PR Labs) biedt uitstekende kwaliteit voedingssupplementen zonder schadelijke hulpstoffen en toevoegingen zoals magnesiumstearaat. De ingrediënten zijn afkomstig van de best gekwalificeerde leveranciers over de hele wereld, waaronder Europa, Zuid-Amerika, India en vele andere landen. PRL verricht laboratoriumtesten op de grondstoffen en afgewerkte producten, evenals bio-energetische testen van alle ingrediënten.

PRL Creatine Monohydrate 450 Gram
Inhoud450 Gram
Land van herkomstUS
IngrediëntenCreatine Monohydraat
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u voor gebruik een arts raadplegen.
ToepassingMix een volle theelepel dagelijks met water of uw favoriete sap.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking5 gram - 90