Oxigenesis ASO 35% Zuurstof 946 ML

ASO is een unieke formule van bio - actieve zuurstofmoleculen.

Niet op voorraad
€ 327,95
U ontvangt 327.95 punten. 327.95 punten = € 9,94
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Oxigenesis ASO 35% Zuurstof 946 ML

Onze hersenen gebruiken 20-25% van onze zuurstofopnamen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie. Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen.

Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van een opbouwend zuurstoftekort op celniveau.

 

Oxigenesis ASO 35% Zuurstof 946 ML
Inhoud946 ML
Land van herkomstUSA
IngrediëntenASO (biobeschikbare zuurstof, gedestilleerd water, zeezout)
Allergenen informatieASO kan sporen bevatten van calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en selenium. 100% veganistisch, glutenvrij, geen bewaarmiddelen of additieven en cafeïnevrij.
ToepassingNeem 15 druppels in 360 ml gedestilleerd water, 30 minuten voor of 1 uur na de maaltijd. Voorkom dat de oplossing in contact komt met metaal. Het beste als het op een lege maag wordt ingenomen. Neem drie keer per dag.Goed schudden voor gebruik.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking15 druppels (1 ml) - 960