Nieuw

Omega Juicer MM900HDS + Medical Medium Celery Juice

Unieke, tijdelijke combinatie-aanbieding! De Omega Juicer MM900 plus het boek Medical Medium Celery Juice.

De Omega Low Speed Masticating Celery Juicer is geoptimaliseerd voor selderij: precisie-extractie met maximale extractie door selderij langer uit te persen, meer sap en minder verspilling. Aanbevolen door Medical Medium.

In Celery Juice: Het meest krachtige medicijn van onze tijd dat wereldwijd miljoenen mensen geneest geeft Anthony William, de oprichter van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging, informatie over het ongelooflijke vermogen van bleekselderijsap om voor enorme verbeteringen op elk niveau van onze gezondheid te zorgen.

Op voorraad
€ 493,50
U ontvangt 493.5 punten. 493.5 punten = € 14,95
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Omega Juicer MM900 + Medical Medium Celery Juice

Nieuwe cold press juicer met selderij functie.

 • Geoptimaliseerd voor selderij: precisie-extractie geoptimaliseerd voor selderij, biedt maximale extractie door selderij langer uit te persen, meer sap en minder verspilling.
 • Cold press slow juicer: het gebruik van een lage snelheid van 80 tpm resulteert in minimale warmteontwikkeling en oxidatie en bevordert gezonde enzymen.
 • Exclusief: dual stage masticating extractie. Extraheert de maximale hoeveelheid voedingsstoffen, vitamines, smaak en sap uit minimale hoeveelheden fruit, groenten, bladgroenten en tarwegras. Een hoge sapopbrengst bespaart geld op uw boodschappenrekening.
 • Hoogtepunten: bevat een verstelbare eindkap voor bleekselderij voor een maximale output en extractie van bleekselderijsap. Bevat ook de standaard verstelbare eindkap voor het persen van andere producten. 3 instelbare drukinstellingen op elk.
 • Vermogen: stille maar krachtige motor met reductie-equivalent van 2 pk motor.
 • Eenvoudig in gebruik: heeft een grote vulopening zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden voordat u gaat juicen. Beschikt ook over een extra grote invoerlade en een ingebouwde handgreep voor extra gemak.
 • Gemakkelijk schoon te maken: geniet van eenvoudige reiniging met automatische pulpuitworp.

Verhoog uw immuniteit
Cold press juicing is een van de meest effectieve manieren om gemakkelijk toegang te krijgen tot voedzame enzymen en antioxidanten die de immuniteit versterken en de algehele gezondheid verbeteren.

Maximale voeding
Eet uw fruit en groenten niet - maak er sap van! Krijg een dag aan vitamines in één heerlijke juice!

Meer voedselefficiëntie
Gebruik uw voedsel efficiënt door sap te maken, het vruchtvlees te gebruiken om mee te koken en fruit en groenten te gebruiken voor het maken van sap die u anders misschien zou weggooien als ze een beetje zacht zijn geworden.

Aanbevolen door Medical Medium
"Iedereen vraagt ​​me altijd welke juicer ik gebruik - en dit is het ... het is de beste sapcentrifuge die ik op de markt heb gezien ... er is geen andere sapcentrifuge op de markt die het sap uit selderij kan halen zoals deze ..."

- Anthony William, Medical Medium

Medical Medium - Celery Juice NL Editie

Bleekselderijsap ... een oplossing voor elk viraal probleem, schrijft Anthony William in zijn boek Celery Juice, het 5e boek in de Medical Medium-serie. Het is wel heel bijzonder hoe iemand een heel boek kan volschrijven over een simpele groente, die bleekselderij heet.
Het is ongelooflijk wat een informatie er beschikbaar is over een stronk bleekselderij.
Er is een reden waarom je overal bleekselderijsap ziet: het redt levens terwijl het de gezondheid van mensen herstelt door klacht voor klacht aan te pakken. Beroemdheden schrijven op internet over hun dagelijkse gebruik van bleekselderijsap en mensen uit alle rangen en standen delen foto’s en getuigenissen van hun indrukwekkende herstel.
Bleekselderijsap laat zien dat het voor genezing zorgt als dat haast onmogelijk lijkt te zijn. Wat decennia geleden begon als een stille beweging is nu een wereldwijde genezingsrevolutie geworden.

In Celery Juice: Het meest krachtige medicijn van onze tijd dat wereldwijd miljoenen mensen geneest geeft Anthony William, de oprichter van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging, informatie over het ongelooflijke vermogen van bleekselderijsap om voor enorme verbeteringen op elk niveau van onze gezondheid te zorgen:

 • Genezing van het darmkanaal en verlichting van spijsverteringsstoornissen.
 • Balans in bloedsuikerspiegel, bloeddruk, gewicht en bijnierfunctie.
 • Neutralisatie en afvoer van toxinen uit de lever en hersenen.

Herstel van gezondheid van mensen die lijden aan een enorm scala aan chronische en mysterieuze ziekten en klachten, zoals vermoeidheid, hersenmist, acne, eczeem, verslaving, ADHD, schildklierstoornissen, diabetes, SIBO, eetstoornissen, auto-immuunaandoeningen, de ziekte van Lyme en oogproblemen.

Anthony onthult eerst hoe bleekselderijsap zijn ontstekingsremmende, alkaliserende, levensveranderende werk doet, en geeft je daarna de krachtige, definitieve richtlijnen om jezelf door middel van bleekselderijsap correct en succesvol te reinigen.
Je krijgt instructies over hoe je het sap moet maken, hoeveel je moet drinken, wanneer je het moet drinken en wat je kunt verwachten als je lichaam begint te ontgiften, naast antwoorden op vragen zoals: Is het veilig om bleekselderijsap tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding te drinken?, Is blenden beter dan juicen? en Kan ik mijn medicijnen erbij innemen?

In dit boek staat alles wat je moet weten – afkomstig van de bron zelf – om volop te profiteren van wat Anthony ‘een van de geweldigste genezende tonica aller tijden’ noemt.

Download PDF
Meer producten van dit merk
Omega 3HP Blender Zilver OM6562S Showmodel
Omega 3HP Blender Zilver OM6562S Showmodel
Normale prijs € 469,00 Aanbieding € 307,00
Omega J8227S Slowjuicer Nutrition Center Zilver
Omega J8227S Slowjuicer Nutrition Center Zilver
Normale prijs € 345,00 Aanbieding € 324,00
Omega 3HP Blender Rood Showmodel
Omega 3HP Blender Rood Showmodel
Normale prijs € 499,00 Aanbieding € 399,00
Omega Juice Cube Horizontale Slowjuicer
Omega Juice Cube Horizontale Slowjuicer
Normale prijs € 419,00 Aanbieding € 399,00
Omega 3HP Blender Rood
Omega 3HP Blender Rood
Normale prijs € 499,00 Aanbieding € 479,00