Sale

Nutreance RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps Aanbieding

THT: 30 November 2021

Op voorraad
Normale prijs € 49,95 Aanbieding € 42,95
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps

Als u niet genoeg slaapt, kunnen gifstoffen die zich van nature in uw hersenen ophopen terwijl u wakker bent, niet effectief worden afgevoerd. Daarom voelt je geest na een slechte nachtrust dof of mistig aan. Het is alsof je een vaatwasser halverwege de cyclus stopt: een deel van het servies is schoon, maar niet alles is op en top.

Nutreance RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps Aanbieding
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRediMind gepatenteerd mengsel: L-Tryptophan, Passion Flower, Leon Balm, Magnolia Bark, Melatonin Andere ingrediënten: Plantaardige cellulose (Capsuleschelp), Plantaardig magnesiumstearaat, Siliciumdioxide
Allergenen informatieNiet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Gebruik alleen zoals aangegeven. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en is potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van een persoon.
ToepassingNeem 1 capsule een tot twee maal daags.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 30