Nutreance RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps

RediNite combineert 5 veilige ingrediënten die kunnen helpen om GABA en melatonine te stimuleren.

Op voorraad
€ 49,95
U ontvangt 49.95 punten. 49.95 punten = € 1,51
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps

Als u niet genoeg slaapt, kunnen gifstoffen die zich van nature in uw hersenen ophopen terwijl u wakker bent, niet effectief worden afgevoerd. Daarom voelt je geest na een slechte nachtrust dof of mistig aan. Het is alsof je een vaatwasser halverwege de cyclus stopt: een deel van het servies is schoon, maar niet alles is op en top.

Maar het bevorderen van gezonde niveaus van GABA en melatonine helpt de geest tot rust te brengen en de hele nacht door een goede nachtrust te houden, waardoor uw lichaam schadelijke gifstoffen uit de hersenen kan verwijderen.

RediNite combineert 5 veilige ingrediënten die kunnen helpen om GABA en melatonine te stimuleren:

Melatonine
Het belangrijkste hormoon dat door het lichaam wordt geproduceerd en dat de slaap reguleert. Melatonine wordt in veel fruit, granen en kruiden gevonden. Het toevoegen van melatonine aan uw nachtelijke regime passeert de bloed-hersenbarrière en bevordert direct de REM-slaap.

Passiebloem
Een meerjarige wilde bloem die kan helpen om de geest tot rust te brengen en u goed voor te bereiden op het slapen. Het aminozuurgehalte kan de productie van GABA op natuurlijke wijze stimuleren. Kan helpen om de hele nacht door te slapen, vooral in combinatie met citroenmelisse.

Citroenmelisse
Een lid van de mintfamilie, wordt vaak gebruikt als slaapmiddel vanwege de zachte citroensmaak en natuurlijke kalmerende eigenschappen. Het bevat een voedingsstof genaamd rozemarijnzuur, die een enzym in het lichaam tegengaat dat actief werkt om GABA te verwijderen.

L-tryptofaan
Een aminozuur, komt voor in kleine hoeveelheden in melk en kalkoen. Wanneer het voor het slapengaan wordt ingenomen, versterkt het de natuurlijke productie van melatonine door uw lichaam om een ​​goede nachtrust te ondersteunen.

Magnolia Bark
Traditioneel gebruikt in de oosterse geneeskunde, kwam voor het eerst onder de aandacht van de westerse wetenschap in 1983, toen de ontspannende effecten ervan werden gezien bij dieren die het kruid kregen. Magnoliaschors is een GABA-agonist en helpt de slaap te bevorderen door het GABA-gehalte in de hersenen te verhogen.

Nutreance RediNite Natural Sleep Aid 30 V-Caps
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRediMind gepatenteerd mengsel: L-Tryptophan, Passion Flower, Leon Balm, Magnolia Bark, Melatonin Andere ingrediënten: Plantaardige cellulose (Capsuleschelp), Plantaardig magnesiumstearaat, Siliciumdioxide
Allergenen informatieNiet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Gebruik alleen zoals aangegeven. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en is potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van een persoon.
ToepassingNeem 1 capsule een tot twee maal daags.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 30