Nutreance RediMind 30 V-Caps

Redimind combineert 5 veilige ingrediënten: Alpha GPC, Bacopa Monnieri, Lion's Mane, Huperzine A en Ginkgo Biloba.

Niet op voorraad
€ 53,95
U ontvangt 53.95 punten. 53.95 punten = € 1,63
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

RediMind Natural Cognitive Enhancer 30 V-Caps

Een jonge geest heeft de capaciteit om enorme hoeveelheden informatie op te slaan. Dit wordt mogelijk gemaakt door de neurotransmitter acetylcholine, die de neurale verbindingen onderhoudt en versterkt die verantwoordelijk zijn voor een scherp geheugen. Maar naarmate we ouder worden, beginnen de afnemende niveaus van acetylcholine de neurale paden te verzwakken die nodig zijn om informatie op te halen.

Redimind combineert 5 veilige ingrediënten:

Alpha GPC
Alpha GPC is een natuurlijke stof die in de hersenen wordt aangetroffen en die choline efficiënt door de bloed-hersenbarrière transporteert en dient als een biologische voorloper van acetylcholine.

Bacopa Monnieri
Ook bekend als brahmi, bacopa monnieri is een kruid dat vaak wordt gebruikt in de traditionele Ayurvedische gezondheidsleer.

Lion's Mane
Lion's Mane, een oude Chinese krachtige paddenstoel.

Huperzine A
Huperzine A is een verbinding die is afgeleid van de Huperzia serrata firmoss, afkomstig uit India en Zuidoost-Azië. 

Ginkgo Biloba
Afgeleid van de Ginkgo-boom die voorkomt in China, werd ginkgo biloba duizenden jaren gekweekt vanwege zijn krachtige eigenschappen en is het een hoeksteen van de Chinese gezondheidsleer.

Nutreance RediMind 30 V-Caps
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRediMind gepatenteerd mengsel: Bacopa Monnieri Poeder, Ginkgo Biloba Poeder, Alpha GPC 50%, Lion's Mane Poeder, Huperzine A Andere Ingrediënten: Plantaardige Capsule, Dicalcium Fosfaat, Magnesiumstearaat
Allergenen informatieNiet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Gebruik alleen zoals aangegeven. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en is potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van een persoon.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 30