NB Pure MagO7 180 V-Caps

MagO7 is een veilig en zachtaardig voedingssupplement op basis van zuurstof dat u voor het slapengaan op een lege maag inneemt. U zult de voordelen van de ene op de andere dag voelen en u kunt MagO7 maximaal tien dagen gebruiken.

Op voorraad
€ 45,95
U ontvangt 45.95 punten. 45.95 punten = € 1,39
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

NB Pure MagO7 180 V-Caps

MagO7 is een veilig en zachtaardig voedingssupplement op basis van zuurstof dat u voor het slapengaan op een lege maag inneemt. U zult de voordelen van de ene op de andere dag voelen en u kunt MagO7 maximaal tien dagen gebruiken.

Hoogwaardige, volledig natuurlijke, biologisch beschikbare ingrediënten zonder bindmiddelen, vulstoffen en hulpstoffen zorgen ervoor dat onze formule goed samenwerkt en vriendelijk is voor het lichaam. Elke portie bevat 1.035 mg magnesium en 99 mg kalium.

NB Pure MagO7 180 V-Caps
Inhoud180 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMagnesium (als geozoneerde magnesiumoxiden), kalium (als kaliumcitraat). Overige ingrediënten: Rijstmeel, Citroenzuur, Plantaardige Cellulosecapsules.
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 3 capsules voor het slapengaan, op een lege maag, met 230-350 ml water. Gebruik gedurende 7-10 dagen of totdat het gewenste effect is bereikt. De portiegrootte kan per persoon verschillen. Verhoog de portie met maximaal 2 capsules totdat het gewenste effect is bereikt. Verklein indien nodig de portie voor onderhoud.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 60
Anderen bekeken ook