Arise & Shine Chomper with Cayenne 300 V-Caps

De originele Chomper formule met cayenne van Arise & Shine voor het verwijderen van mucoïde plaque uit het darmkanaal.

Op voorraad
€ 69,95
U ontvangt 69.95 punten. 69.95 punten = € 2,12
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
  • Morgen in huis (bestel voor 17:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Arise & Shine Chomper with Cayenne 300 V-Caps

Chomper met Cayenne is eigenlijk de originele Chomper-formule. Cayenne werd verwijderd omdat sommige mensen wat ongemak en een branderig gevoel ervoeren. In de loop van de tijd merkten we dat ongeveer een derde van onze klanten Chomper met Cayenne verkiest boven wat we nu reguliere Chomper noemen. Hoewel sommigen het gevoel hebben dat de cayenne in deze formule het effectiever maakt dan gewone Chomper, met of zonder cayenne, is Chomper veilig en effectief.

Deze krachtige combinatie is bijna per ongeluk ontwikkeld. Tijdens het kamperen in de Sierra Nevada Mountains op een "kruidenexpeditie" in de jaren tachtig, ontdekte Richard Anderson dat de combinatie van lokale kruiden die hij maakte tot "wilde salades" het effect had van losraken, waardoor de verharde "mucoïde plaque" vrijkwam uit zijn darmkanaal! Bij zijn terugkeer naar de beschaving, was hij in staat om de basisformules Chomper en Herbal Nutrition te ontwikkelen, die de sleutelcomponenten zijn van Arise & Shine's Cleanse 28 en Cleanse 14 reinigingsprogramma's!

Nu, meer dan 30 jaar later, blijven duizenden mensen over de hele wereld genieten van de voordelen van Cleansing! Chomper werkt synergetisch samen met Herbal Nutrition om opgehoopt afvalmateriaal in het darmkanaal te verzachten en los te maken. Wanneer het wordt gebruikt zoals voorgeschreven, draagt Chomper bij aan de algehele ontgifting van het spijsverteringsstelsel en kan het ook een regelmatige stoelgang ondersteunen. Gebruik voor een optimaal resultaat altijd Chomper en Herbal Nutrition samen.

Speciale opmerkingen: niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Sommige personen zijn gevoelig voor Cascara Sagrada en / of Rhubarb Root. Als u ernstige diarree of krampen ervaart, moet u stoppen of het gebruik verminderen. Ook mag niemand ernstige misselijkheid ervaren tijdens het gebruik van Chomper of enig ander product van Arise & Shine.

Zie onze Reinigingsgids voor aanbevolen inname tijdens het reinigen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Arise & Shine Chomper with Cayenne 300 V-Caps
Inhoud300 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMeadow Mix: Cascada Sagrada, Weegbree, Berberisoor, Schaapzuring Herbal Garden Mix: Venkel, Gember, Turkse Rabarber, Rode Framboos, Baikal Sjalot, Mirre Gom, Cayenne Pepper, Lobelia Andere ingrediënten: Capsule: Hypromellose en Water
Allergenen informatieDit product bevat CASCARA SAGRADA en RHUBARD. Lees en volg de instructies zorgvuldig. Niet gebruiken als u diarree, dunne ontlasting of buikpijn heeft of ontwikkelt, omdat Cascara Sagrada en Rabarber deze aandoeningen kunnen verergeren en schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u lijdt aan een van deze aandoeningen, raadpleeg ook voor gebruik als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
Toepassing3 capsules of meer naar behoefte tussen de maaltijden in, of minstens 90 minuten na een psylliumshake tijdens het reinigingsproces met een gelijke hoeveelheid Herbal Nutrition, of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener.
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Goed afgesloten bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-