Maine Coast Sea Vegetables Dulse Whole Leaf 56 Gram

We zijn erg gezegend dat we één van de beste Dulse ter wereld kunnen leveren! Het is geen wonder dat dit onze meest populaire zeegroente is. Whole Leaf Dulse is zacht en taai, met een kenmerkende smaak en een rijke rode kleur.

Op voorraad
€ 14,50
U ontvangt 14.5 punten. 14.5 punten = € 0,44
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Maine Coast Dulse Wild Atlantic Sea Vegetable 56 Gram

OCIA-gecertificeerd biologisch raw food.

We zijn erg gezegend dat we één van de beste Dulse ter wereld kunnen leveren! Het is geen wonder dat dit onze meest populaire zeegroente is. Whole Leaf Dulse is zacht en taai, met een kenmerkende smaak en een rijke rode kleur. Het vereist geen weken of koken, waardoor het een geweldige snack is om direct uit de tas te proeven. Het is een kleurrijk saladeingrediënt; is smakelijk in soepen; pittig wanneer gebakken en verhoogt de smaak van een sandwich-creatie.

MCSV-dulse komt uit de wateren bij Grand Manan Island, New Brunswick, Canada. Die wateren maken deel uit van de Atlantische Oceaan, en meer specifiek, de Golf van Maine.

Het biologische certificeringsproces verzekerd dat de dulse wordt gekweekt en verwerkt zonder het gebruik van synthetische chemicaliën, meststoffen, antibiotica of hormonen. En dat het wordt gekweekt zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO's).

De dulse oogstmachines en MCSV worden jaarlijks geïnspecteerd en zijn verplicht om gedetailleerde gegevens bij te houden van alle verwerkings- en verwerkingsprocedures om te voldoen aan de vereisten van de biologische certificering.

Maine Coast Sea Vegetables Dulse Whole Leaf 56 Gram
Inhoud56 Gram
Land van herkomstUSA
IngrediëntenLage temperatuur gedroogde dulse.
Allergenen informatieControleer af en toe op kleine verborgen steentjes of schelpen in de bladeren. Sommige planten kunnen tijdens opslag een wit poeder ontwikkelen. Dit zijn natuurlijke zouten die vanuit de schelpen neerslaan.
ToepassingLekker om toe te voegen aan soepen, salades, roerkbak en sandwiches.
Extra Informatiefalse
Waarschuwingenfalse
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Uit direct zonlicht bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-