Living Nutrition Biologische Rhodiola Alive 60 V-Caps

Rhodiola wordt traditioneel gevonden groeiend in de extreme bergachtige omstandigheden van Siberië en Noord-Azië. Bij Living Nutrition gebruiken we de oude kunst van fermentatie om de krachtige eigenschappen te activeren.

Niet op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Living Nutrition Biologische Rhodiola Alive 60 V-Caps

Rhodiola wordt traditioneel gevonden groeiend in de extreme bergachtige omstandigheden van Siberië en Noord-Azië. Bij Living Nutrition gebruiken we de oude kunst van fermentatie om de krachtige  eigenschappen te activeren en te verbeteren.

We fermenteren onze ingrediënten met een traditionele kefir-kombucha-stijl gisting, met behulp van onze unieke synergie van 35 stammen van micro-organismen. Zodra de gisting is voltooid, vangen we de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben op met behulp van een delicaat vriesdroogproces.

We gebruiken nooit hitte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, bindmiddelen of additieven. Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd door de Soil Association en geschikt voor veganisten, coeliakie en vegetariërs.

Living Nutrition Biologische Rhodiola Alive 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGefermenteerde Biologische Rhodiola Wortel, Biologische Rhodiola Wortel, Biologische Gember Capsule: Cellulose
Allergenen informatieNiet de dagelijkse dosis overschrijden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 to 2 capsules dagelijks, het liefst 30 minuten voor de maaltijd.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-