HealthForce Shilajit Supreme 50 Gram

Healthforce Shilajit Supreme is rijk aan dibenzo-alfabeten, andere unieke fytonutriënten, plantaardige spoormineralen, aminozuren, antioxidanten, en bevat natuurlijk hoge concentraties fulvinezuur (meer dan 50%).

Niet op voorraad
€ 45,20
U ontvangt 45.2 punten. 45.2 punten = € 1,37
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

HealthForce Shilajit Supreme 50 Gram

Shilajit is een oude, zeldzame, harsachtige substantie die wordt gevonden in het Himalaya-gebergte in Noord-India, Nepal en Tibet. Shilajit is ook ontdekt in berggebieden van andere landen. Oude Ayurvedische teksten van meer dan 5000 jaar oud bespreken het gebruik van dit speciale materiaal, en veel kruidenkundigen beschouwen het als de belangrijkste tonische substantie in traditionele Ayurveda. "Shilajit" is een woord uit het oude Sanskriet dat betekent "overwinnaar van bergen en vernietiger van zwakte."

Healthforce Shilajit Supreme wordt verzameld uit een ongerepte, hoge bergstreek van het Himalaya-gebergte in India en wordt vervolgens gefilterd en geconcentreerd via een uniek, volledig spectrum water extractie proces tot een voedingsrijke poeder. Onze shilajit is overvloedig in dibenzo-alfabeten, andere unieke fytonutriënten, plantaardige spoormineralen, aminozuren, antioxidanten, en bevat natuurlijk hoge concentraties fulvinezuur (meer dan 50%). We testen onze shilajit op identiteit, pesticiden, microbiële stoffen, zware metalen, bestraling, GGO's, oplosmiddelresiduen en fulviczuurgehalte waardoor we het hoge niveau van zuiverheid en potentie die onze klanten verdienen, kunnen garanderen.

HealthForce Shilajit Supreme 50 Gram
Inhoud50 Gram
Land van herkomstUSA
IngrediëntenShilajit
Allergenen informatiefalse
ToepassingMeng 1/4 theelepel met gezuiverd water, sap of smoothie.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1/4 theelepel - 125