Groene Dag Brochure Kiem Je Een Weg Naar Gezondheid

Met al de adviezen en tips die we je in deze bundel aanreiken, moet kiemen ongetwijfeld uitgroeien tot een succes!

Niet op voorraad
€ 7,75
U ontvangt 7.75 punten. 7.75 punten = € 0,23
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Kiem je een weg naar gezondheid

- Levende voeding, gemakkelijk zelf te kweken zonder aarde of speciale apparatuur...
- In 7 dagen van zaad tot jonge groente
- Waarom gaat het soms verkeerd?
- Welke zaden wel of niet?
- Gezondheidsvoordelen van kiemen
- Saladerecepten met kiemen
 
Auteur: Stefaan de Wever
Pagina's: 61
Taal: Nederlands
 

Velen hebben de weg naar rauwkost gevonden. In plaats van beroep te doen op een ganse verzameling van door de industrie verminkte voeding, vinden mensen de weg naar een voeding die door de natuur met liefde werd gemaakt. En ze hebben daar veel redenen voor. Misschien omdat zij op zoek zijn naar naar meer authenticiteit, naar een betere gezondheid, naar een juister en evenwichtiger lichamelijk of geestelijk gevoel, of uit nood aan herbronning....Misschien zegt een dosis gezond verstand, of de studie naar natuur- en levenswetten hen, hoe nauwkeurig alles is afgesteld, en willen zij weer recht verschaffen aan de natuur in hun leven, als een hogere autoriteit dan de voedingsindustrie.

Er zijn veel redenen om te kiezen voor rauwkostem we hebben ze beschreven in onze diverse publicaties over dit thema. In 1992 werd voor het eerst 'De Natuurlijke Kracht van Rauwkost' gepubliceerd. In dit boek vind je krachtige argumenten die je helpen je voedselkeuzes te herzien. Ze tonen aan dat voeding niet te herleiden is tot zijn grote bestandsdelen, maar dat het magnetisme - de levensvonk van van het voedsel - een enorm verschil maakt, dikwijls het verschil tussen het vermogen tot genezing, of de kans op langzame achteruitgang. Het boek loodst je door onderwerpen zoals geneeskracht van de voeding, rauwkosttherapie,, en een dalende lijn van pure rauwkost naar industrievoeding, met al zijn tussenstappen. Mocht het je ooit aan motivatie ontbreken, dan zijn er nog de informatiebundels 'rauwkosttransformatie' of het werk van Aterhov met zijn vurig pleidooi voor een puur rauwkostvoeding. 

Wat je ook kiest, of je gewoon een beetje, meer of maximaal rauwkost wil eten, kiemen zullen je helpen om je doel te bereiken. Het is zelfs mogelijk dat het dagelijks bezig zijn met een klein deel van je voeding, je meer 'smaak' zal geven en je meer motiveren om je voeding te verlevendigen. Als rauwkost / kiemen op je weg zijn gekomen tijdens je zoektocht naar een betere gezondheid, dan ben ik er zeker van dat ze je niet zullen teleurstellen. 

Jonge scheuten uit eetbare zaden, pitjes en granen vormen een ongelofelijk natuurlijke rijkdom, die totaal anders is dan de zaden of pitten waaruit ze afkomstig zijn. Louter analytisch kan men dit niet verklaren. De grote verhoudingen aan bassisstoffen blijven identiek. Maar de hoge graad van verfijning en opneembaarheid, en de biologische verandering die heeft plaatsgevonden, maken kiemen totaal anders. Het zetmeel is uitgesplitst tot fijne suikers, de aminozuren zijn onmiddelijk beschikbaar voor het lichaam. De vitaminen en enzymen zijn in zodanige mate vermeerderd, dat je dit een vitamine revolutie zou kunnen noemen. De 'slapende' levenskracht, die in het zaad aanwezig was, is tot nieuw leven gewekt. Daarom zijn kiemen supervitale voedingsmiddelen, die van nabij bestudeerd mogen worden. Ongeveer 20 jaar geleden hebben we onze eerste experimenten met kiemen gedaan. Met vallen en opstaan hebben we geleerd hoe het aan te pakken, en wat te vermijden. Tegenwoordig maken kiemen iedere dag onderdeel uit van onze voeding. Vooral in de herfst, winter en lente worden ze gewaardeerd in onze rauwkostvoeding en ik ben er zeker van dat veel van onze lezers over enige tijd precies dezelfde ervaring zullen hebben. 

Met al de adviezen en tips die we je in deze bundel aanreiken, moet kiemen ongetwijfeld uitgroeien tot een succes!