Global Healing Supercharged C60 30 V-Caps

Supercharged C60 is een gespecialiseerde vorm van meerlagige fullereen nanokoolstofstructuren. Supercharged C60 is een merknaam voor een nieuw nanokoolstofmolecuul dat ongelooflijke eigenschappen heeft aangetoond.

Op voorraad
€ 199,95
U ontvangt 199.95 punten. 199.95 punten = € 6,06
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Supercharged C60 30 V-Caps

Supercharged C60 is een geavanceerde vorm van micro-geactiveerde, meerlagige en zeer georganiseerde koolstoffullerenen die minstens tien keer krachtiger zijn dan gewone Carbon 60. Het is vervaardigd met een oplosmiddelvrij proces en heeft een zuiverheidsniveau van meer dan 99,9 procent.

Waarom Supercharged C60 anders is

Supercharged C60 is een geavanceerde formule gemaakt met biologische ingrediënten en zeer goed opneembaar. Het bevat Supercharged C60 (van micro-actieve kool), zonnebloemlecithine en MCT-poeder.

Vrij van: alcohol, agressieve chemicaliën, zuivel, gluten, GGO's, soja, schadelijke toevoegingen.

Helaas mogen wij vanwege Europese wetgeving tav gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet.

Global Healing Supercharged C60 30 V-Caps
Inhoud30 V-Caps
Land van herkomstUS
IngrediëntenSupercharged C60 (van micro-actieve kool) Overige ingrediënten: Zonnebloemlecithine, MCT-poeder, Acaciagom, Capsule: Cellulose, Ormus Supercharged Mineralen
Allergenen informatieVrij van Gluten en dierproeven. Dit product is vegan.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks, of zoals voorgeschreven door uw arts.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 caps - 30
Anderen bekeken ook