Global Healing Intracal 120 Vcaps

IntraCal is ontworpen rond het baanbrekende onderzoek van Dr. Hans Nieper en is een krachtige combinatie van calciumorotaat en magnesiumorotaat voor optimale absorptie en effectiviteit.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Intracal 120 V-Caps

IntraCal is ontworpen rond het baanbrekende onderzoek van Dr. Hans Nieper en is een krachtige combinatie van calciumorotaat en magnesiumorotaat voor optimale absorptie en effectiviteit.

Magnesium helpt de calciumspiegels in het hele lichaam in evenwicht te houden en te reguleren. IntraCal is vakkundig samengesteld om een 2:1 verhouding van calciumorotaat tot magnesiumorotaat te bieden.

Global Healing Intracal 120 Vcaps
Inhoud120 V-Caps
Land van herkomstUS
IngrediëntenCalcium (uit calciumorotaat), Magnesium (uit magnesiumorotaat), Plantaardige capsule (cellulose), Biologische
Arabische Gom, Biologische Rijstschillen, Fulvic Ionisch Mineraalcomplex.
Allergenen informatieVrij van gluten en dierproeven.
ToepassingNeem driemaal daags 2 capsules tussen de maaltijden door of zoals aanbevolen door uw zorgverlener. Als u een gevoelige maag heeft, neem dan calciumsupplementen met voedsel.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 45
Anderen bekeken ook