Global Healing Ginseng Fuzion 59.2 ml

Ginseng Fuzion is een verbeterde Raw Herbal Extract™-blend van biologische Koreaanse Ginseng (Panax ginseng, wortel) en andere krachtige adaptogene kruiden, waaronder biologische Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus, wortel) en biologische Indiase Ginseng / Ashwagandha (Withania somnifera, wortel).

Ginseng Fuzion bevordert de energie, vermindert de effecten van stress en bevordert het algehele fysieke en mentale evenwicht.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Ginseng Fuzion 59.2 ml

Soms lijkt het alsof je niet genoeg energie hebt om alles te doen wat je graag zou willen. Terwijl veel mensen dit proberen te verhelpen met koffie of energiedrankjes, kunnen deze je laten crashen en zelfs bijniervermoeidheid veroorzaken. Wat als er een manier was om meer natuurlijke energie te krijgen en om te gaan met de eisen van het leven terwijl je je algehele gezondheid en welzijn ondersteunt? Dit kan met Ginseng Fuzion.

Ginseng Fuzion is een Raw Herbal Extract-mix van Panax-ginseng en andere gespecialiseerde, adaptogene kruiden die een gezond energieniveau, hersenfunctie en een normale reactie op dagelijkse stress ondersteunen. Het is de perfecte manier om je energieniveau en houding aan te passen. Probeer het zelf en ontdek hoeveel meer voldoening je dagen kunnen geven.

Waarom Ginseng Fuzion anders is

De meeste ginseng-supplementen zijn basisformules met één ingrediënt. Ginseng Fuzion is een mix van meerdere adaptogenen die fysieke en mentale prestaties stimuleren.

Werkt goed!

We maken Ginseng Fuzion zoals we al onze producten maken - met pure, hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig worden gekweekt, geoogst en verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de formule werkt en geeft de natuurlijke, kalme boost van energie en alertheid die je zoekt.

Makkelijk te nemen vloeibare formule

Ginseng Fuzion is een van onze Raw Herbal Extract vloeibare formules. Het is gemaakt met biologische plantaardige glycerine die de kruiden beter bewaart en minder hard is. Het smaakt geweldig en de meegeleverde druppelaar maakt het eenvoudig om elke keer een portie van een consistent formaat te krijgen.

Global Healing Ginseng Fuzion 59.2 ml
Inhoud59,2 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenBiologische Koreaanse Ginseng (Panax ginseng, wortel), Biologische Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus, wortel), Biologische Indiase Ginseng / Ashwagandha (Withania somnifera, wortel), Biologische Peruaanse Ginseng / Maca (Lepidium meyenii, wortel), Biologische Ginseng / Jiao Gu Lan (Gynostemma pentaphyllum, blad), Shilajit. Andere ingrediënten: biologische plantaardige glycerine, drievoudig gedestilleerd water, energetische sporenmineralen.
Allergenen informatieGlutenvrij.
ToepassingFles goed schudden. Neem driemaal daags een halve pipet (1 ml) of zoals voorgeschreven door uw gezondheidsspecialist.
BewaaradviesBewaar op een koele, droge plaats.
Portie | Portie per Verpakking1 ml - 59