Global Healing Floratrex 60 V-Caps

Floratrex is een superieure mix van levende en actieve culturen van 23 probiotische stammen. Deze geavanceerde formule biedt 50 miljard CFU's. 60 plantaardige capsules.

Op voorraad
€ 69,95
U ontvangt 69.95 punten. 69.95 punten = € 2,12
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Global Healing Center Floratrex 60 V-Caps

Probiotica, ook wel goede bacteriën of nuttige bacteriën genoemd, zijn micro-organismen die in uw spijsverteringskanaal leven en een goede spijsvertering ondersteunen.

Met 50 miljard CFU's is Floratrex een probiotica en prebiotica supplement dat helpt uw spijsverteringskanaal te voorzien van een mix van nuttige bacteriën om de spijsvertering te ondersteunen en het immuunsysteem te stimuleren.

Het is ideaal voor dagelijks of incidenteel gebruik en perfect voor personen die significant meer gevarieerde probiotische soorten nodig hebben om de darmgezondheid te ondersteunen.

Veel mensen beschouwen een dagelijkse probioticum net zo essentieel voor hun gezondheid als een multivitamine en het onderzoek is duidelijk - een gezond lichaam begint met een gezonde darm!

Global Healing Floratrex 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstUSA
IngrediëntenProbiotische en prebiotische Blend: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus brevis, Lactobacillus paracasei, Enterococcus faecium, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium, Lactobacillus casei, Bacillus coagulans, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Gasseri, Bacillus Subtilis, Bifidobacterium Longum, Pediococcus Acidilactici, Bifidobacterium Infantis, Bacillus Clausii, Lactobacillus Bulgaricus, ulvic Acid, Inuline Andere ingrediënten: Gomacacia
Allergenen informatieVegan, Glutenvrij
ToepassingVolwassenen: Elke ochtend, 20 minuten voor het eten, neem twee capsules in met water. Kinderen (3-12 jaar): 2-3 maal per week, 20 minuten voor het eten, 1 capsule met water innemen.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules - 30
Meer producten van dit merk