Global Healing Detoxadine (Nascent Iodine) 29.6 ML

Gecertificeerd Biologisch Nascent Iodine Supplement.

Jodium is een belangrijke voedingsstof die we allemaal nodig hebben. Het is essentieel voor een gezonde schildklierfunctie, hormoonbalans en metabolisme. Detoxadine is een biologisch, diep uit aarde afkomstig, nascent iodine (jodium) supplement. Het is zo puur als maar kan en slechts een paar druppels kunnen volledig voldoen aan uw dagelijkse jodiumbehoefte.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Detoxadine (Nascent Iodine) 29.6 ML

Detoxadine is gecertificeerd biologisch nascent iodine (jodium). Ons jodiumsupplement is gemaakt van zoutafzettingen die zich meer dan 2000 meter onder het aardoppervlak bevinden en is puur en geconcentreerd. Het voedt uw schildklier beter dan elk ander product op de markt. Elke druppel levert 650 microgram jodium in een glycerine basis voor snelle, zachte opname. Als essentiële voeding voor een gezonde schildklier en uitgebalanceerde hormonen, zorgt jodium ervoor dat uw metabolisme goed blijft draaien en uw energieniveau hoog blijft. Als uw zorgverlener een jodiumsupplement heeft voorgesteld, is dit degene die u wilt! Elke fles bevat ongeveer zes maanden voorraad bij gebruik zoals aangegeven.

Het belang van Jodium

Jodium is een essentieel mineraal waarvan uw schildklier afhankelijk is om goed te functioneren. Het stelt uw lichaam in staat om de belangrijke hormonen te produceren die uw stofwisseling en algemeen welzijn reguleren.

Uw lichaam maakt geen jodium aan. U moet het uit uw dieet halen en het komt vaak voor dat mensen een tekort hebben. Een trage schildklier zorgt ervoor dat u zich moe en uitgeput voelt. Detoxadine biedt het jodium dat u nodig heeft om aan uw dagelijkse voedingsbehoeften te voldoen.

Puur en krachtig

We halen jodium uit 300 miljoen jaar oude zoutafzettingen die meer dan 7.000 voet onder het aardoppervlak liggen. Door de ligging is het jodium beschermd tegen de vele gifstoffen die het milieu binnendringen en vervuilen. U krijgt de schoonste vorm van jodium die er beschikbaar is.

Gemakkelijk en handig

Detoxadine maakt het gemakkelijk om voldoende jodium binnen te krijgen. De plantaardige glycerine is een natuurlijke basis die voor iedereen geschikt is. Het is een biologisch beschikbare vloeibare formule en elke portie voldoet aan uw dagelijkse jodiumbehoefte. De fles is ook ideaal voor onderweg en bevat een voorraad van drie maanden.

Direct van de fabrikant

Detoxadine wordt geproduceerd in onze eigen state-of-the-art productiefaciliteit. Van het inkopen van de grondstoffen tot het sturen van het eindproduct, alles wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen. Detoxadine is een supplement waarop u kunt vertrouwen.

Global Healing Detoxadine (Nascent Iodine) 29.6 ML
Inhoud29.6 ML
Land van herkomstUS
IngrediëntenIodine (Nascent Iodine), USP Kosher Gecertificeerd Plantaardige Glycerine, Verdrievoudigd Gedistilleerd Water
Allergenen informatieVrij van gluten en dierenproeven. Dit product is vegan.
ToepassingNeem 1 druppel gelijk met gefilterd water en slik door.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 druppels - 600