Sale

Global Healing Chemical and Toxic Metal Cleanse Kit

Deze chemische en giftige metalen reinigings kit bevat de volgende Global Healing Center producten:

 • 2 x Zeotrex
 • 6 x Detox Foot Pads
 • 1 x The Green Body Cleanse (PDF, Engels) - Deze sturen wij u per e-mail.
Op voorraad
Normale prijs € 246,40 Aanbieding € 214,95
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Global Healing Center Chemical and Toxic Metal Cleanse Kit

Deze chemische en giftige metalen reinigings kit bevat de volgende Global Healing Center producten:

 • 2 x Zeotrex
 • 6 x Detox Foot Pads
 • 1 x The Green Body Cleanse (PDF, Engels) - Deze sturen wij u per e-mail.

PDF met instructies

Ingrediënten die u nodig heeft voordat u uw chemische en giftige metaalreiniging start:

• Veel gedistilleerd of gezuiverd water. Gebruik dit water om uw Zeotrex te nemen en het "Super Water" te maken en dat tijdens de dag drinken, terwijl u bij elke supermarkt gedistilleerd water kan kopen.
• Biologische Appelcider Vinegar
• Gezonde voeding (bij voorkeur biologisch)
• De Zeotrex-2 flessen met chemische en giftige metaalreinigers zorgen voor 30 dagen reiniging.
• Detox Food Pads - 6 pakken zorgen voor 30 dagen dagelijkse reiniging.

Instructies voor de chemische en giftige metaalreiniging - Dagen 1-30

Volg de dagelijkse service aanbevelingen hieronder voor 30 dagen of tot de testen laten zien dat je lichaam vrij is van giftige metalen. Volg de dagelijkse waterinname, dieetaanbevelingen en de reinigingswijzen voor de beste resultaten.
Aan het einde van de 30 dagen moet u uw huidige gezondheidsstatus of giftige belasting opnieuw evalueren. Als u nog steeds gezondheidsproblemen of niveaus van toxische metalen heeft, die na 30 dagen door haar-, bloed- of urineanalyse bepaald worden, neem 10 dagen rust en herhaal de reiniging. Ga door met dit proces tot u schoon bent of uw gezondheid is verbeterd. Neem vervolgens de onderhoudstoepassing van de onderstaande producten om uw lichaam te helpen bij het verwijderen van chemische stoffen en giftige metalen op een regelmatige basis.

Zeotrex (Neem 2x dagelijks gedurende 30 dagen)

Ochtend en avond dagelijkse inname: Schud de fles goed. Voeg 20 druppels Zeotrex toe aan 59 ml gedistilleerd of gezuiverd water (niet "Super Water") en drink het als eerste in de ochtend op een lege maag. Herhaal de instructies hierboven in de avond 20 minuten voor de maaltijd.
Zeotrex is ontwikkeld om moderne ingrediënten te integreren om het lichaam te helpen bij chemische en giftige metalen reiniging. Zeotrex bevat biologische zeolieten in combinatie met krachtige angstrom-colloïde reinigende kruiden, mb vloeibare sporen mineralen en nano-colloïdale jodium.

Detox Foot Pads (Dien elke avond gedurende 30 dagen toe)

Gebruiksaanwijzing: Breng een Detox Foot Pad aan de zool van elke voet voor het naar bed gaan, elke nacht van het 30 dagen reinigingsproces. Detox Foot Pads bevatten krachtige kruiden en andere natuurlijke stoffen die voorzichtig werken terwijl u slapen. Ze genereren warmte als ze de meridianen en acupunctuurpunten op je voeten stimuleren. Het stimuleren van de acupunctuurpunten helpt energie te leiden naar de systemen en organen van uw lichaam die zijn verzwakt door ziekten en chronische blootstelling aan giftige chemicaliën en giftige metalen.
In de ochtend zie je de resultaten van de toxines die je uit je lichaam hebt getrokken terwijl je sliep. Schuif de voetkussens gewoon af om te zien dat ze niet langer wit, maar donkerbruin, geel of grijs van kleur zijn, en hard en vochtig zijn van de toxines die ze hebben verzameld. Na verscheidene nachtelijke toepassingen, afhankelijk van je lichaam, ziet u misschien dat wanneer u de pads verwijdert, ze niet zo “squishy” en verkleurd zijn; dit is een duidelijke indicatie dat uw toxine belasting wordt verminderd.

De resultaten zijn afhankelijk van verschillende dingen, waaronder de kracht van uw immuunsysteem, de efficiëntie van uw eliminatiesystemen, evenals uw toxinebelasting. Typisch, hoe helder en droger uw voetenkussens zijn in de ochtend, hoe dichterbij u de 30-daagse reinigingscyclus bent.

Hoewel de volledige reiniging van uw lichaam zo lang als 12 maanden kan duren, kunt u de gezondheidsverbeteringen binnen dagen na de eerste 30-daagse cyclus zien.

Onderhoud Serving voor de Chemical & Toxic Metal Cleanse

Met behulp van een regelmatig onderhoudsbediening van deze producten helpt u het lichaam schoon te maken van chemische en giftige metalen. En u kan de behoefte aan onderhoudsbediening verminderen door het voorgestelde dieet te volgen en door de bronnen van chemische en giftige metaaldoxines uit uw omgeving te elimineren.

Het onderhoud dat hieronder wordt gebruikt, kan onbeperkt worden genomen zonder schadelijk te zijn voor uw lichaam.
1. Zeotrex - Elke 3 dagen neem Zeotrex 's ochtends en' s avonds. Voeg 20 druppels Zeotrex toe aan 59 ml gedistilleerd of gezuiverd water (niet "Super Water") en drink het als eerste in de ochtend op een lege maag. In de avonden, doe hetzelfde 20 minuten voor de maaltijd. Herhaal de porties in de morgen en de avond over 3 dagen.
2. Detox Foot Pads - Breng eenmaal per week pads aan de zolen van de voeten voor het naar bed gaan voor de wekelijkse reiniging die de ophoping van giftige chemicaliën en giftige metalen kan voorkomen.

Wat moet ik drinken tijdens de Chemical & Toxic Metal Cleanse?

Uw beste resultaten behaalt u bij het drinken van Dr. Group's Super Water. Bereken de helft van je lichaamsgewicht; Drink dat bedrag in ounces van "Super Water" elke dag van het reinigingsproces.
Voorbeeld: Als u 68 kilo weegt, moet u dagelijks 2.2 Liter Super Water drinken. Drink dit water nadat u regelmatig hebt gereinigd om de algemene gezondheid te behouden.
Hoe maak je de toxinevrije "Super Water" van Dr. Group?
1. Bereid een 3.7 liter gezuiverd water voor, bij voorkeur in een glazen fles. Giet er wat uit zodat u de ingrediënten hieronder kunt toevoegen. U kunt water toevoegen aan uw smaak.
2. Voeg 3 eetlepels rauwe niet gepasteuriseerde organische appelcider azijn toe aan de gallon water. Goed schudden. Als de smaak te sterk is voor u, verminder tot 2 eetlepels per 3.7 liter totdat u gewend bent aan de smaak.
3. Optioneel: Voeg het sap van ½ biologische citroen en 59 ml biologische Aloe Vera Juice per 3.7 liter van "Super Water" toe. Dit is niet nodig, maar zal uw reinigingsresultaten verbeteren.

Berekening super water: De berekening in de tekst slaat op Amerikaanse waarden. Dus niet de helft van uw lichaamsgewicht in kilo’s. Maar in Amerikaanse pounds: 1 pound = 0.45 KG.

Global Healing Chemical and Toxic Metal Cleanse Kit
InhoudZeotrex 29,6ml x 2 Detox Foot Pads x 6
Land van herkomstUSA
IngrediëntenZeotrex: Iodine (Ontgifte Iodine) PGepatenteerde Blend: Zeolieten, Koriander (Blad), Peterselie (Blad), Agaricus Paddestoel, Alfalfa (Kruid), Brandnetel (Blad), Fulvinezuur, Shilajit Andere Ingredienten: USP Kosher Gecertificeerde Plantaardige Glycerine, Gezuived Water (pH Neutraal)
Allergenen informatieGlutenvrij, Vegan
ToepassingZie product omschrijving.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Meer producten van dit merk