Global Healing B12 Tri-Blend 59 ml

We hebben B12 Tri-Blend ontwikkeld voor mensen die een nog uitgebreidere voedingswaarde willen. Net als B12 Blend is het een vegan-veilige formule die methylcobalamine en adenosylcobalamine bevat, maar B12 Tri-Blend bevat ook hydroxocobalamine voor langdurige ondersteuning en biedt een totaal van 5000 mcg B12 per portie. Bevat Energized Trace Minerals ™ voor een hogere biologische beschikbaarheid.

Op voorraad
€ 49,95
U ontvangt 49.95 punten. 49.95 punten = € 1,51
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center B12 Tri-Blend 59 ml

Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof die u nodig hebt voor een gezond energieniveau, gezonde hersenfunctie, ondersteuning van het zenuwstelsel en meer. Hoewel vitamine B12 de algemene term is die we allemaal kennen en gebruiken, zijn er eigenlijk vier soorten B12: methylcobalamine, adenosylcobalamine, hydroxocobalamine en cyanocobalamine - en ze zijn niet allemaal hetzelfde.

Methylcobalamine en adenosylcobalamine zijn co-enzymvormen van B12 die uw lichaam kan herkennen en snel kan gebruiken. Hydroxocobalamine is een natuurlijke vorm van de vitamine die uw lichaam langzamer gebruikt en zorgt voor voortdurende ondersteuning. Het vierde type - cyanocobalamine - is een synthetische vorm van B12 die meestal wordt gevonden in low-end supplementen en verrijkte voeding. Naast dat het onnatuurlijk is, bevat het een cyanide-molecuul dat uw lichaam moet omzetten.

B12 Blend en B12 Tri-Blend zijn biologische, vloeibare B12-supplementen waarop u kunt rekenen. B12 Blend levert methylcobalamine en adenosylcobalamine. Met 2500 mcg B12 per portie helpt het u optimale B12-niveaus te behouden en geeft u de lichamelijke en geestelijke kracht die u op de dag moet innemen.

We hebben B12 Tri-Blend ontwikkeld voor mensen die een nog uitgebreidere voedingswaarde willen. Net als B12 Blend is het een vegan-veilige formule die methylcobalamine en adenosylcobalamine bevat, maar B12 Tri-Blend bevat ook hydroxocobalamine voor langdurige ondersteuning en biedt een totaal van 5000 mcg B12 per portie.

Beide producten bevatten Energized Trace Minerals ™ voor een hogere biologische beschikbaarheid.

Wat is het verschil tussen B12 Blend & B12 Tri-Blend?

B12 Blend
B12 per portie: 2500 mcg
Samenstelling 80% Methylcobalamine, 20% Adenosylcobalamine.
Meest geschikt voor: Mensen die ervoor willen zorgen dat ze hun essentiële voedingsstoffen binnen krijgen en optimale B12-waarden behouden.

B12 Tri-Blend
B12 per portie: 5.000 mcg
Meest geschikt voor: intensieve en duursporters en mensen die geavanceerde voedingsondersteuning of ontgifting nodig hebben.
Samenstelling: 60% Methylcobalamine, 20% Adenosylcobalamine, 20% Hydroxocobalamine.

Het belang van vitamine B12

 • Ondersteunt bijnierfunctie en energieproductie.
 • Helpt om homocysteïne niveaus te verlagen en zo de cardiovasculaire functie te bevorderen.
 • Bevordert de gezondheid van het zenuwstelsel.
 • Essentieel voor celgroei en replicatie en DNA-productie.
 • Ondersteunt een gezonde slaap-waakcyclus.

Waarom zijn B12 Blend & B12 Tri-Blend de beste vitamine B12-supplementen?

 • Bevat alleen de beste vormen van B12, geen cyanocobalamine.
 • Gemakkelijke en heerlijke vloeibare formules - geen injecties.
 • USDA gecertificeerde biologisch.
 • Geen suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.
 • Veganistisch en glutenvrij.

De top 3 vragen die mensen stellen over vitamine B12

1. Waarom hebben jullie twee B12-producten?
B12 is een uiterst belangrijke voedingsstof en we wilden hoogwaardige opties bieden die het best aan een verscheidenheid van behoeften voldoen. B12 Blend is een krachtige formule en elke portie heeft 2500 mcg van de co-enzymvormen van B12 voor algemene, dagelijkse voedingsondersteuning. B12 Tri-Blend levert dezelfde twee co-enzymvormen van B12 en hydroxocobalamine, een natuurlijke vorm van de vitamine die andere voordelen heeft, zoals langdurige B12-beschikbaarheid en ontgifting van cyanide. Het is geweldig voor sporters en andere mensen die meer geavanceerde voedingsondersteuning willen. Beide producten zijn verbeterd met Energized Trace Minerals voor versterkte biologische beschikbaarheid.

2. Wat is hydroxocobalamine?
Hydroxocobalamine is goed voor bijna de helft van alle vitamine B12 in ons bloed. Wanneer u hydroxocobalamine consumeert, zet uw lichaam het om in de bioactieve co-enzymvormen van B12 - methylcobalamine en adenosylcobalamine. Het biedt echter andere unieke voordelen, waaronder een langdurige afgifte, waardoor het zich kan binden aan de transportmoleculen van het lichaam en in het bloed kan blijven circuleren totdat het nodig is. Dit zorgt voor een uniforme toevoer van de vitamine. Hydroxocobalamine heeft ook ontgiftende eigenschappen en kan zelfs de eliminatie van cyanide in het lichaam bevorderen die mogelijk is geïntroduceerd door inferieure cyanocobalamine-supplementen of rookinhalatie - vooral sigarettenrook.

3. Waarom bevatten deze formules geen cyanocobalamine?
Cyanocobalamine is een synthetische, goedkope vorm van vitamine B12 die voorkomt in veel gewone supplementen. Naast dat het slecht wordt geabsorbeerd en gebruikt, bevat het een cyanidemolecule die moet worden gemetaboliseerd door de lever en het vermogen van uw lichaam om de homocysteïneniveaus te verlagen beïnvloedt (hoge homocysteïneniveaus belasten het hart).

Global Healing B12 Tri-Blend 59 ml
Inhoud59 ML
Land van herkomstUS
Ingrediënten60% Methylcobalamin, 20% Adenosylcobalamin, 20% Hydroxocobalamine Andere Ingredienten: Gecertificeerde Plantaardige Glycerine, Verdrievoudigd Gedistilleerd Water, Geactiveerde Sporenmineralen
Allergenen informatieVrij van gluten en dierproeven. Dit product is vegan.
ToepassingNeem 1 ml en in de mond houden voor 15 seconden en dan doorslikken. Nemen op een lege maag in de ochtend of vroeg in de middag.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 ML - 30