Global Healing B12 Blend 30 ml

B12 Blend is onze bijgewerkte formule voor VeganSafe B12. Het bevat Energized Trace Minerals ™ voor een hogere biologische beschikbaarheid en biedt 80% methylcobalamine en 20% adenosylcobalamine. Met 2500 mcg B12 per portie helpt het u om een ​​optimaal B12-gehalte te behouden.

Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof die u nodig hebt voor een gezond energieniveau, hersenfunctie, ondersteuning van het zenuwstelsel en meer.

Op voorraad
€ 24,95
U ontvangt 24.95 punten. 24.95 punten = € 0,76
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center B12 Blend 30 ml

B12 Blend is onze bijgewerkte formule voor VeganSafe B12. Het bevat Energized Trace Minerals™ voor een hogere biologische beschikbaarheid.

Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof die u nodig hebt voor een gezond energieniveau, hersenfunctie, ondersteuning van het zenuwstelsel en meer. Hoewel vitamine B12 de term is die we allemaal kennen, zijn er eigenlijk vier soorten B12. Methylcobalamine en adenosylcobalamine zijn co-enzym vormen van B12 die uw lichaam snel kan gebruiken.

B12 Blend is een biologisch, vloeibaar B12-supplement waarop u kunt rekenen. Het levert methylcobalamine en adenosylcobalamine. Met 2500 mcg B12 per portie helpt het u om een ​​optimaal B12-gehalte te behouden. Het bevat Energized Trace Minerals die de opname, energie en effectiviteit van de formule verbeteren en tegelijkertijd de energetische waarde maximaliseren.

Gemakkelijk en handig

B12 Blend is een vloeibare formule met een kersachtige smaak. Het is zacht en gemakkelijk op te nemen en de fles is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Kwaliteit gegarandeerd

U kunt met uw gezondheid vertrouwen op Global Healing Center producten. B12 Blend wordt gemaakt in onze eigen state-of-the-art productiefaciliteit in de VS.

Het voordeel van methylcobalamine

Methylcobalamine is de meest voorkomende bioactieve co-enzymvorm van B12 en kan gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren. Het is de geprefereerde vorm voor ondersteuning van het centrale zenuwstelsel en perifere zenuwen, DNA-synthese en ontgifting. Methylcobalamine helpt de homocysteïnespiegel te verlagen, wat de cardiovasculaire gezondheid kan ondersteunen.

Het voordeel van adenosylcobalamine

Adenosylcobalamine wordt in het lichaam gevormd uit methylcobalamine. Daarom is het de enige andere bioactieve co-enzymvorm van B12 die door het lichaam wordt gebruikt. Het is ook de belangrijkste vorm van B12 die in de lever wordt opgeslagen. Adenosylcobalamine is de beste vorm van B12 voor energieproductie. Het is betrokken bij de productie van adenosinetrifosfaat, het belangrijkste energiemolecuul in het lichaam. Opgeslagen in de mitochondriën, is het ideaal voor vermoeidheid, spierongemakken, uithoudingsvermogen en gezond ouder worden. Het ondersteunt ook myeline, het beschermende omhulsel dat de zenuwen bedekt.

Global Healing B12 Blend 30 ml
Inhoud30 ML
Land van herkomstUS
IngrediëntenMethylcobalamin, Adenosylcobalamin, Andere Ingredienten: Gecertificeerde Plantaardige Glycerine, Verdrievoudigd Gedistilleerd Water, Geactiveerde Sporenmineralen
Allergenen informatieVrij van gluten en dierproeven. Dit product is vegan.
ToepassingNeem 1 ml en in de mond houden voor 15 seconden en dan doorslikken. Nemen op een lege maag in de ochtend of vroeg in de middag.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 ML - 30