eeCard C Digital Homeopathic Remedy Card

Een homeopatisch middel bevat de informatie van het middel waarmee het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Met behulp van de cyberscan, een bioresonantie apparaat die zijn gelijke niet kent, kan nu een digitale remedy worden gemaakt tegen het Corona virus. Deze remedy heeft tot doel het zelfgenezend vermogen te ondersteunen.
Op voorraad
€ 22,50
U ontvangt 22.5 punten. 22.5 punten = € 0,68
Jouw Voordelen
 • Gratis verzending

  Vanaf €50,- (NL , BE, DE)

 • Morgen in huis

  Bestel voor 19:00 (vrijdag voor 17:30)

 • Bestelgemak

  Afhalen bij PostNL-locatie (NL, BE)

 • Betaalgemak

  Bestel nu, betaal achteraf

 • Spaarpunten

  Profiteer van korting!

 • Veilig winkelen

  Thuiswinkel Waarborg

Veilig betalen en bezorgen
Veilig betalen en bezorgen
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Beoordeeld met 9.1 van 10 Gebaseerd op 3027 klant reviews

eeCard-C Digital Homeopathic Remedy Card

Een homeopatisch middel bevat de informatie van het middel waarmee het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Met behulp van de cyberscan, een bioresonantie apparaat die zijn gelijke niet kent, kan nu een digitale remedie worden gemaakt tegen het Corona virus. Deze remedie heeft tot doel het zelfgenezend vermogen te ondersteunen.

Het principe
Door informatie aan het lichaam te geven kan het lichaam leren hoe zich te verdedigen tegen nieuwe virussen. Practice based - net als homeopathie - hebben we gemerkt dat sommige gebruikers een lichte beginverergering krijgen na het dragen van de eeCard C, meestal een nacht wat dieper slapen en verder niets merken.

Wat is een eeCard C?
Het corona virus kent rond de 100 varianten en deze signalen kunnen worden ingeprint op de eeCard C. Digitale signalen die via de magneetstrip op de eeCard C op het lichaam worden gedragen geven het imuunsysteem de nodige informatie over het virus. De eeCard C is rond de drie weken werkzaam en wordt gedragen met de magneetstrip naar het lichaam toe. Het liefste op de huid en 's nachts onder het kussen met de magneetstrip omhoog.

Uit eigen onderzoek en dat van vele collega therapeuten/artsen uit de V.S, Europa en Australie die allen met de cyberscan werken, is gebleken dat de eeCard C een nuttige aanvulling is op de al bestaande gezonde middelen zoals vitamine C en zink. Dat neemt niet weg dat goede voeding, frisse lucht, zonlicht en blijdschap net zo belangrijk zijn om jezelf gezond en fit te houden.

Preventie
Het dragen van een digitaal homeopatisch middel op het lichaam is een preventieve maatregel die je kunt nemen om jezelf sterker te maken tegenover ziekteverwekkers. Zoals de overheid al stelt: Niemand ontkomt eraan en iedereen zal in enige mate immuniteit moeten ontwikkelen tegen het virus.

Gebruik
Haal de eeCard-C uit de verpakking en draag deze aan een touwtje om de nek, in de bh of desnoods in de broekzak met de magneetstrip naar de huid toe.

's Nachts legt u hem onder het kussen met de magneetstrip omhoog. De werking is ongeveer drie weken en in deze drie weken leert uw immuunsysteem alles over het virus. Hierna kan er een nieuwe eeCard-C worden besteld indien gewenst. Vragen over reacties op de eeCard-C graag melden via praktijkhbol@gmail.com.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!