Momentum Multi Vita 90 V-Caps

Momentum Multi Vita is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een uitgebalanceerde samenstelling. Het voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem en de algemene weerstand met een rijke dosering aan vitamine A, vitamine B12, vitamine B6 en vitamine C en vult waar gewenst tekorten in de voeding aan.

Op voorraad
€ 44,95
U ontvangt 44.95 punten. 44.95 punten = € 1,36
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Momentum Multi Vita 90 V-Caps

Momentum Multi Vita is een breed vitaminen- en mineralensupplement met een uitgebalanceerde samenstelling. Het voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem en de algemene weerstand met een rijke dosering aan vitamine A, vitamine B12, vitamine B6 en vitamine C en vult waar gewenst tekorten in de voeding aan. Daarnaast zijn de in Momentum® Multi Vita aanwezige nutriënten biotine, folaat, magnesium en niacine goed voor de gemoedstoestand en draagt chroom bij aan de normale stofwisseling.

Een verpakking Momentum Multi Vita bevat 90 capsules, geschikt voor gebruik door vegetariërs.

Momentum Multi Vita 90 V-Caps
Inhoud90 capsules
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenCalciumcarbonaat, capsulewand (hydroxypropylmethylcellulose), magnesiumoxide, L-ascorbinezuur, cholinebitartraat, antiklontermiddelen (vetzuurzout, siliciumdioxide), vulstof (microkristallijne cellulose), kelp (macrocystis), nicotinamide, D-alfatocoferylwaterstofsuccinaat, zinkcitraat, inositol, natriummolybdaat, calcium-D-pantothenaat, Beta-caroteen, L-selenomethionine, L-glutamine, mangaancitraat, natriumriboflavine-5-fosfaat, pyridoxal-5-fosfaat, retinylacetaat, thiaminehydrochloride, L-methionine, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminezuur, chroompicolinaat, D-biotine, methylcobalamine.
Allergenen informatieBevat geen (sporen van) allergenen.
ToepassingTwee keer per dag een capsule innemen tijdens de maaltijd.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesDroog bewaren bij kamertemperatuur in de originele verpakking.
Portie | Portie per Verpakking2 capsules-45