Anima Mundi

Producten 1-24 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 1. Anima Mundi Amargo Bitters 59 ML

  Een krachtige extractie van bittere bladeren, schors en wortels, waaronder Quassia, Paardebloem, Mariadistel, Gember en meer.

  Lees verder
  € 29,95
 2. Anima Mundi Australian Sandalwood Essential Oil 15 ml

  Sandelhout heeft een diep, nootachtig en aards aroma met een uitgesproken houtachtige geur. Wanneer deze etherische olie ouder wordt, wordt het de fijnste van alle houtachtige geuren. Sandelhout is een van de meest waardevolle etherische oliën op de markt. Er zijn minstens vijf soorten sandelhoutbomen die worden gebruikt om etherische olie te maken, waarvan er enkele bedreigd zijn.

  Lees verder
  € 104,95
 3. Anima Mundi Belly Love 127 Gram

  Anima Mundi's geliefde Fat Belly Tonic, nu beschikbaar in een heerlijke (en krachtige!) poedervorm: Belly Love. Dit voortreffelijke poeder laat zich moeiteloos mengen met alles - van gezonde gerechten en smoothies tot sappen, of het kan eenvoudigweg opgelost worden in water om te dienen als een spijsverteringsdrankje voor de maaltijd.

  Lees verder
  € 36,95
 4. Anima Mundi Bergamot Essential Oil 15 ml

  Bergamotolie is een van 's werelds meest geliefde citrusoliën. De voordelen van deze olie zijn talrijk, en zijn aromatische profiel is zo overtuigend dat het al eeuwenlang wordt gebruikt in de parfum- en zoetwarenindustrie. De heldere zoetheid van bergamot heeft de neiging om grote glimlachen te veroorzaken wanneer er een paar druppels aan je verstuiver worden toegevoegd.

  Lees verder
  € 36,95
 5. Anima Mundi Bhutan Cypress Essential Oil 15 ml

  Onze Bhutan Cipres Etherische Olie wordt gedestilleerd uit cipresbladeren en takken die met de hand zijn geoogst van bomen die tot wel 150 voet de lucht in rijzen. De ongerepte omgeving in Bhutan schenkt deze verfrissende elixir krachtige aromatherapeutische eigenschappen. Cipres Etherische Olie verdiept en vergroot de ademhaling en is zeer gunstig om te gebruiken in je verstuiver of formuleringen in tijden van stress, slaapverlies of hormonale uitdagingen. 

  Lees verder
  € 39,95
 6. Anima Mundi Black Elderberry Syrup 118 ML
  Veel vlierbessensiroopproducten zijn gemaakt met honing. We besloten om een zeer krachtige combinatie te maken met vlierbes (Elderberry), in combinatie met krachtige kruiden zoals Skullcap baikalensis, Cordyceps, Reishi, Shiitake en Maiitake, zonder honing. Lees verder
  € 39,95
 7. Anima Mundi Black Elderberry Syrup 59 ML

  Veel vlierbessensiroopproducten zijn gemaakt met honing. We besloten om een zeer krachtige combinatie te maken met vlierbes (Elderberry), in combinatie met krachtige kruiden zoals Skullcap baikalensis, Cordyceps, Reishi, Shiitake en Maiitake, zonder honing.

  Lees verder
  € 29,95
 8. Anima Mundi Blauwe Lotus 28 Gram

  De Blauwe Lotus is een zeer gerespecteerde plant over de hele wereld, vooral in Egypte. Het heeft een lange geschiedenis en wordt vereerd in mythologische teksten.

  Lees verder
  € 32,50
 9. Anima Mundi Blue Chamomile Essential Oil 15 ml

  Kalmerend en verkoelend, onze biologische Blauwe Kamille-olie behoort tot de meest ondersteunende oliën voor een gezonde ontstekingsreactie die te vinden is in de farmacopee van de natuur. Al sinds de oudheid gebruikt, en bekend als "Duitse kamille", is deze verwant van de madelief ook een van de zachtste oliën: ideaal voor kinderen, ouderen en mensen met een gevoelige huid. 

  Lees verder
  € 62,95
 10. Anima Mundi Brass Spoon

  Handgemaakt, 100% massief messing. Onze koperen lepels zijn handgemaakt door een prachtige ambachtelijke familie in India, zodat we de perfecte portie kunnen hebben bij het samenstellen van drankjes.

  Lees verder
  € 19,95
 11. Anima Mundi Breathe: Organic Lung Tonic Tea 57 Gram

  Het handhaven van de gezondheid van de longen is cruciaal vanwege de mogelijk schadelijke gevolgen van giftige dampen of trauma als gevolg van wereldgebeurtenissen. Longgezondheid omvat alles wat ons ademhalingssysteem is en volgens de Chinese geneeskunde is dit de plaats waar we verdriet en emotionele trauma's verwerken.

  Lees verder
  € 23,95
 12. Anima Mundi Ceremonial Matcha 42.5 Gram

  De ceremoniële Matcha van Anima Mundi wordt zorgvuldig geproduceerd in beperkte oplagen op een regeneratieve, duurzame familieboerderij, nu in de vierde generatie. Elk blad wordt met zorg met de hand geplukt en met precisie steengemalen, wat resulteert in een levendige, fluweelzachte textuur die uniek is voor deze blend. De Matcha van Anima Mundi valt op door zijn zuiverheid en ongerepte kwaliteit, wat een diepe toewijding aan biologische landbouw en het naleven van traditionele methoden weerspiegelt.

  Lees verder
  € 54,95
 13. Anima Mundi Chaga 141 Gram

  Onze geliefde paddenstoelen worden allemaal 100% duurzaam gekweekt in een kleine boerderij in de staat Washington. Onze paddestoelenpoeders zijn allemaal celwand geëxtraheerd voor een optimale biologische beschikbaarheid en bevatten zowel vruchtlichamen als mycelium.

  Lees verder
  € 52,95
 14. Anima Mundi Clary Sage Essential Oil 15 ml

  Zoet kruidachtig met tonen van thee en wijn, Clary Sage etherische olie heeft de zeldzame eigenschap om de gestreste zenuwen en emoties die worden veroorzaakt door de hormonale cyclus te kalmeren, en heeft de olie de liefdevolle bijnaam "vrouwenolie" opgeleverd. Stoomgedestilleerd uit de bloemen, zijn de kenmerkende thee-achtige bloemige noten van Clary Sage etherische olie het signaal dat diepe emotionele zuivering en ontspanning onderweg zijn.

  Lees verder
  € 35,95
 15. Anima Mundi Cold's & Flu 59 ML

  Een zoete en kruidige tonic met een sterke dosis van de twee Echinacea's (Purpurea en Angustifolia). Onze formule bevat kruiden die uitgebreid zijn bestudeerd. We gebruiken de meest verse, meest vitale ingrediënten zoals verse gember, knoflook en gebarsten celwand kurkuma.

  Lees verder
  € 31,95
  Niet op voorraad
 16. Anima Mundi Collagen Booster Dirty Rose Chai Plant-Based 113 Gram

  Anima Mundi Collagen Booster Dirty Rose Chai is een uitstekende plantaardige oplossing, gemakkelijk te gebruiken en biologisch beschikbaar. Deze formule is samengesteld uit adaptogenen, oude kruiden en bloemen.

  Lees verder
  € 39,95
 17. Anima Mundi Collagen Booster Elixer Plant-Based 118 ml

  Een krachtig elixer samengesteld uit adaptogene, mineraliserende kruiden. Onze formule bevat wildcrafted en biologische kruiden, wortels, bloemen en schillen. Veel van deze planten zijn uitgebreid bestudeerd door de wetenschappelijke gemeenschap, met veelbelovende resultaten.

  Lees verder
  € 38,95
 18. Anima Mundi Collagen Booster Elixer Plant-Based 59 ml

  Een krachtig elixer samengesteld uit adaptogene, mineraliserende kruiden. Onze formule bevat wildcrafted en biologische kruiden, wortels, bloemen en schillen. Veel van deze planten zijn uitgebreid bestudeerd door de wetenschappelijke gemeenschap, met veelbelovende resultaten.

  Lees verder
  € 29,95
 19. Anima Mundi Collagen Booster Face Oil 59 ML

  Onze biologische en 100% plantaardige collageenolie bevat He Shou Wu, Gynostemma, mangosteenschil, roos, calendula, smeerwortel, brandnetel, helichrysum en nog veel meer!

  Lees verder
  € 68,95
 20. Anima Mundi Collagen Booster Powder Plant-Based 113 Gram

  Anima Mundi Collagen Booster is een uitstekende plantaardige oplossing, gemakkelijk te gebruiken en biologisch beschikbaar. Deze formule is samengesteld uit adaptogenen, oude kruiden en bloemen.

  Lees verder
  € 34,95
 21. Anima Mundi Collagen Booster Super-Fruit Bliss Plant-Based 142 Gram
  Onze kenmerkende formule is nu verbeterd met de krachten van superfruit! We hebben Shizandra-bessen toegevoegd, samen met Dragonfruit en Cranberry. Deze blend is een uitstekende plantaardige oplossing, gemakkelijk te gebruiken en biologisch beschikbaar. Lees verder
  € 39,95
 22. Anima Mundi Complete Ylang Ylang Essential Oil 15 ml

  Ylang-ylang is een verkoelende olie die kalmerend en rustgevend is voor het hart en de stemming. Deze ongelooflijk luxe olie wordt al eeuwenlang vertrouwd voor het verfraaien van de huid. Ylang-ylang staat bekend als een natuurlijke regulator van talg en kan met gelijk effect worden aangebracht op zowel rijpe als jeugdige huid vanwege zijn balancerende effect op beide huidtypes. 

  Lees verder
  € 32,95
 23. Anima Mundi Cordyceps 141 Gram

  Cordyceps militaris, geëxtraheerd uit de celwand (met stoom geëxtraheerd, geen vulstoffen of verwerkers!!) / Bevat 10% bèta-glucanen / Geteeld in de staat Washington / Bevat zowel vruchtlichaam als mycelium.

  Lees verder
  € 51,95
 24. Anima Mundi Corsican Helichrysum Essential Oil 15 ml

  Vooraanstaand onder alle krachtige oliën in de aromatherapie staat Helichrysum, waar het ook bekend staat als "onsterfelijk" en "immortelle." Helichrysum is ongeëvenaard in zijn vermogen om de gezondheid en het herstel van de huid te ondersteunen. Het is dé olie bij uitstek voor huidverzorging en herstellende serums. Helichrysum is krachtig, veilig en buitengewoon effectief. Deze buitengewone destillatie van immortelle, met zijn rijke, kruidige, honingachtige boeket, is even geschikt voor zowel topische toepassingen als voor het maken van parfums.

  Lees verder
  € 144,95
Pagina
per pagina