Sale

Citrosept Forte Acerola 2 x 50 ML

  • Aanvulling op het dieet met bioflavonoïden afgeleid van grapefruit en natuurlijke vitamine C uit acerola.
  • De hoogste dosis grapefruit bioflavonoïden op de markt - 1100 mg / 100 ml.
  • Extract van grapefruit en pulp, verrijkt met acerola-concentraat, een vrucht die rijk is aan natuurlijke vitamine C.

THT 18 November 2023

Op voorraad
Normale prijs € 39,95 Aanbieding € 31,95
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Citrosept Forte Acerola 100 ML

Aanvulling op het dieet met natuurlijke bioflavonoïden en andere stoffen afgeleid van grapefruit en acerola, die vitamine C bevatten in een van nature voorkomende vorm in de natuur.

Vitamine C uit acerola wordt gemakkelijk opgenomen door het menselijk lichaam, het past perfect in de grapefruit bioflavonoïden.

Citrosept Forte Acerola 2 x 50 ML
Inhoud2 x 50 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGrapefruitzaad en Pulp-Extract Gestandaardiseerd tot 1.200 mg Bioflavonoïden in 100 ml 92% (glycerine-drager, stoffen gewonnen uit grapefruit); Malpighia glabra L.acerola concentraat 3%; water; L-ascorbinezuur (vitamine C). 10 ml van het product bevat 110 mg bioflavonoïden.
Allergenen informatieHet product kan gegeten worden door vegetariërs.De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Waarschuwing: In geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten, moet het preparaat niet worden geconsumeerd. Personen die allergisch zijn voor citrusvruchten kunnen na het eten van het product symptomen van allergie ontwikkelen. Als u medicijnen voor hart- of hoge bloeddruk gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u Citrosept FORTE ACEROLA gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingAanbevolen hoeveelheid voor dagelijks gebruik: het product kan natuurlijke resten bevatten. Schudden voor gebruik. Om uw dieet aan te vullen met natuurlijke grapefruit-geëxtraheerde bioflavonoïden en vitamine C, moet u Citrosept FORTE ACEROLA twee keer per dag nemen door 20 druppels van het product op te lossen in 100-200 ml vloeistof, bij voorkeur vruchtensap. In geval van een verhoogde vraag naar bioflavonoïden en vitamine C (bijv. in perioden van verhoogde incidentie van verkoudheid), moet het product tweemaal daags worden ingenomen in doses van 30 druppels opgelost in 100-200 ml vloeistof, bij voorkeur vruchtensap, voor ongeveer 3 dagen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-