Cellfood Switch Versnelt De Stofwisseling

Waardering:
93% of 100

Cellfood Switch (Natural Weight Loss Formula) is een volledig natuurlijk product dat wordt gemaakt van de zuiverste organische en plantaardige stoffen.

Op voorraad
€ 40,65
U ontvangt 40.65 punten. 40.65 punten = € 1,23
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Cellfood Switch

Cellfood Switch (Natural Weight Loss Formula) is een volledig natuurlijk product dat wordt gemaakt van de zuiverste organische en plantaardige stoffen.


De bijzondere werking van Cellfood Switch:

 • Helpt het lichaam de vetopslag te verminderen
 • Helpt bij de omzetting van vetzuren in energie
 • Helpt bij het verbeteren van de stofwisseling
 • Ondersteunt het cardiovasculaire stelsel

Vetverbranding: indien u Cellfood Switch® wilt gebruikt om vet te verbranden, is het aan te raden Cellfood Switch® dagelijks in te nemen voor het naar bed gaan, maar tenminste drie uur na de laatste maaltijd. Schud de flacon licht. Voeg 20 druppels toe aan een kwart glas zuiver water of vruchtensap en drink het met kleine slokjes op.

Tijdens de slaap werkt Switch in op verschillende delen van de stofwisseling en helpt vetopslag te verminderen, calorieën te verbranden en verbetert de nachtrust.

Opwekken van energie: U kunt switch ook gebruiken om uw stofwisseling te verbeteren, met name gedurende perioden van inspanning. In dat geval neemt u 20-40 druppels in een kwart glas zuiver water of vruchtensap voordat u zich gaat inspannen.
Tijdens de inspanning helpt Switch uw lichaam bij het genereren van meer cellulaire energie. Het doet dit door de continue omzetting van opgeslagen vetten en glucose in bruikbare energie te versnellen.

Ingrediënten:

Switch Slank fit bevat 55% Cellfood concentraat dat voornamelijk door het lichaam wordt gebruikt om, de biologische beschikbaarheid van de andere twee stoffen, L-Carnitine en Citrine-K, te verhogen. Switch bevat geen stoffen die voorkomen op de lijst van verboden middelen van zowel de internationale, professionele als amateursportinstanties.

Waarschuwing:
Door de aanwezigheid van L-Carnitine en Citrine-K kan het zijn dat uw lichaamstemperatuur na het innemen van Switch iets stijgt. Mocht u dit als een onplezierige gewaarwording ervaren, vermindert u dan uw dosis. De temperatuurstijging is te wijten aan de toenemende verbranding van calorieën. Er zijn geen schadelijke bijverschijnselen bekend als gevolg van het op deze natuurlijke wijze stimuleren van de stofwisseling. Switch helpt het lichaam alleen de stofwisselingsprocessen optimaal te doen plaatsvinden.

Overdosering:

Net als bij Cellfood is het onmogelijk een te grote dosis van Switch te nemen. Omdat alle ingrediënten van Switch natuurlijk zijn, gebruikt uw stofwisseling net zoveel als nodig is en voert de rest af. Daarbij komt nog dat het mogelijk is om een ideale dosis Switch aan te geven. Ieder lichaam heeft namelijk zijn eigen unieke stofwisselingsbehoeften. De geadviseerde 20 druppels per dag is dus niet meer dan een richtlijn voor de gemiddelde volwassene.

Switch is erop gericht u te helpen bij het verliezen van gewicht en het verkrijgen van een gezonder, steviger figuur. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken dat Switch alleen geen garantie biedt als u daarbij uw oude levensstijl blijft handhaven. Lichaamsbeweging en goede eetgewoontes zijn onmisbare onderdelen van een gezonde levensstijl.

Dosering:

Zie bijsluiter !

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Meer producten van dit merk