Cellfood Silica Strengthening Formula

Silicium wordt gebruikt bij het soepel en veerkrachtig houden van ons lichaam en houdt daarbij onze huid zacht en soepel.

Op voorraad
€ 40,65
U ontvangt 40.65 punten. 40.65 punten = € 1,23
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Cellfood Silica Strenghtening Formula

Met het verstrijken van de jaren daalt het silicium niveau in het lichaam. Silicium wordt gebruikt bij het soepel en veerkrachtig houden van ons lichaam en houdt daarbij onze huid zacht en soepel. De terugloop in silicium heeft gevolgen zoals een droge huid, verminderde energie en een langzamer genezingsproces in ons lichaam. Er wordt dan ook veelal aangenomen dat suppletie van silicium het verouderingsproces helpt te vertragen. Een regelmatig toedienen van silicium naarmate we ouder worden draagt ertoe bij dat ons lichaam langer soepel blijft en helpt tevens pijn te verlichten.
Veel sporters in de wereld gebruiken inmiddels Cellfood Silica direct na de training of na wedstrijd. Dit helpt hen sneller te herstellen van de inspanningen en versnelt het genezingsproces bij blessures.
Silicium werkt samen met boor, calcium, magnesium, kalium en ascorbinezuur. Cellfood Silica bevat alle elementen die een rol spelen bij de aanmaak van botten, het soepel houden van aderen en bindweefsel en het gezond houden van haar, huid en nagels. Zonder voldoende silicium zijn de botten niet in staat zichzelf van mineralen te voorzien en zich te herstellen.

Werking Cellfood Silica:

 • Helpt pijn en ontstekingen in de gewrichten te verminderen
 • Verhoogt de elasticiteit van de huid
 • Draagt bij tot een betere bevochtiging van de huid
 • Ondersteunt de aanmaak van cellen en helpt de stofwisseling te verbeteren
 • Helpt bij de bescherming van de functie en structuur van bindweefsel
 • Bevordert de werking van het immuunstelsel
 •  Voegt mineralen toe aan de botten
 • Helpt bij ontstekingen

Daarnaast helpt Cellfood Silica bij:

 • De verlichting van maag- en darmproblemen
 • Het genezingsproces en verlicht het pijn bij brandwonden
 • Duizeligheid


Cellfood Silica is een mineraalsupplement dat uitermate gemakkelijk wordt opgenomen door het lichaam. De gepatenteerde formule die aan alle Cellfood producten ten grondslag ligt, verhoogt de bio-beschikbaarheld van de stoffen in Cellfood Silica. De voedingsstoffen bevinden zich in colloidale (een doorsnee van 4-7 nanometer), Ionische vorm en zijn negatief geladen. Daar de meeste lichaamsvloeistoffen zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellfood Silica als lichaamseigen herkend. Dit heeft het voordeel dat de voedingsstoffen direct worden opgenomen via de gevoelige membranen in de mond, keel en slokdarm en in de bloedbanen terechtkomen. Daar wordt het ter beschikking gesteld van de cellen.

Een dosis van 15 druppels bevat 500 mg Silicium en 125 mg Cellfood. De gepatenteerde Cellfood formule bestaat uit: Organische mineralen en spoorelementen, elektrolyten, deuteronen, spijsverterings- en metabolische enzymen, aminozuren.

Vrij van aluminium, cadmium, chloor, lood, kwik, radium, alcohol en glucose.

Waarschuwing

Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen. Mocht u per ongeluk Cellfood Silica in uw oog krijgen, spoel dan onmiddellijk na met water. Vermijd contact met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, wol, leer, hout, formica en imitatieleer). Cellfood® Silica bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering en de verbranding in het lichaam. Deze enzymen kunnen organische materialen afbreken.
Houd Cellfood Silica uit de buurt van koelkast, magnetron, mobiele telefoon, röntgenapparatuur of andere apparaten die electromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de werkzaamheid van Cellfood Silica nadelig beïnvloeden. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij medicijngebruik.

Dosering

Twee maal daags 15 druppels opgelost in een kwart glas zuiver water of vruchtensap. Na zware inspanning kunt u eveneens 15 druppels opgelost in water innemen. Schud de flacon licht voor het gebruik.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan