Cellfood

Cellfood is een technologisch zeer hoogstaand voedingssupplement voor alledaags gebruik, voor meer energie, een beter afweersysteem en een optimale zuurstofvoorziening en reiniging van bloed en cellen.

Niet op voorraad
€ 40,65
U ontvangt 40.65 punten. 40.65 punten = € 1,23
 • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Cellfood

Cellfood voor meer energie en een beter afweersysteem!

Cellfood is een technologisch zeer hoogstaand voedingssupplement voor alledaags gebruik, voor meer energie, een beter afweersysteem en een optimale zuurstofvoorziening.

Cellfood bevat nano mineralen en sporenelementen, metabole en spijsverteringsenzymen (functionele eiwitten), aminozuren (bouwstenen van eiwitten), elektrolyten (zouten) én opgeloste zuurstof. 

Cellfood onderscheidt zich van andere zuurstofkuren.
Hoe werkt Cellfood als zuurstofgenerator? In tegenstelling tot andere zuurstofkuren met ozon of waterstofperioxide bevat Cellfood nauwelijks zuurstof. Cellfood splitst een deel van het water (H²O) dat in ons lichaam overvloedig aanwezig is in afzonderlijke zuurstofatomen (O-) en waterstofatomen (2xH+). De gecreëerde zuurstofatomen gaan op zoek naar schadelijke zuurstofradicalen (O+), smelten ermee samen en vormen zo bruikbare zuurstof voor onze cellen. Alleen op de plaatsen waar het nodig is en uitsluitend in bruikbare hoeveelheden wordt door Cellfood de noodzakelijke zuurstof voor cellen aangemaakt.

 Cellfood biedt u:

 • een optimale zuurstofvoorziening en reiniging van bloed en cellen
 • essentiële voedingsstoffen voor uw cellen
 • bescherming tegen vrije radicalen
 • een actiever afweersysteem
 • ontspanning, een beter concentratievermogen en lichamelijke fitheid

Ingrediënten

Organische mineralen en spoorelementen, elektrolyten, deuteronen, spijsverterings- en metabolische enzymen, aminozuren.

 Waarschuwing

Houd de flacon uit de buurt van kinderen (Zie ook Instructies voor dosering voor kinderen). Vermijd contact met de ogen. Mocht u per ongeluk Cellfood® in uw oog krijgen, spoel dan onmiddellijk na met water. Vermijd contact met natuurlijke, organische en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, wol, leer, hout, formica en imitatieleer). Cellfood® bevat enzymen die helpen bij de spijsvertering en de verbranding in het lichaam. Deze enzymen kunnen organische materialen afbreken.
Houd Cellfood uit de buurt van koelkast, magnetron, mobiele telefoon, röntgenapparatuur of andere apparaten die elektromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de werkzaamheid van Cellfood nadelig beïnvloeden. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij medicijngebruik.

Cellfood is géén geneesmiddel:
Het voorziet het lichaam weer van de fundamentele bouwstenen die het lichaam nodig heeft om zichzelf te herstellen. Vanaf de geboorte zorgt het DNA ervoor dat het lichaam zich voortdurend vernieuwt. Uw DNA heeft de volledige blauwdruk om gezond te blijven in zich, maar kan deze taak alleen uitvoeren als u het de bouwstenen geeft die het nodig heeft om het lichaam te vernieuwen.
Zuurstof en mineralen behoren tot de belangrijkste elementen die bij dit proces nodig zijn.

 Dosering

De dosering is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte. Tijdens perioden van overmatige belasting, ziekte of andere inspanningen kunt u uw dosis verhogen tot drie maal daags 25 druppels.

Aanbevolen dosering bij normaal gebruik: Voeg na het wakker worden 8-15 druppels Cellfood toe aan een kwart glas zuiver water of vruchtensap. Neem kleine slokjes en wacht een half uur voordat u uw tanden poetst, iets drinkt of eet. Heeft u ’s avonds behoefte aan extra energie, herhaal dan de bovenstaande instructies een half uur voor het avondeten. Om een optimale werking te krijgen raden wij u aan zuiver drinkwater te gebruiken zoals bronwater. De chemicaliën in leidingwater kunnen de werking van Cellfood verminderen. Gebruik ook geen gekookt water. Hoewel de aanwezige bacteriën wel gedood worden, blijft er juist een grotere concentratie van de chemicaliën achter.

Kinderen: 1 druppel Cellfood per dag per leeftijdsjaar (bijv. 3 jaar oud- 3 druppels per dag). Ouder dan 18 jaar: normale dosering.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan