BetterYou Magnesium Oil Spray Recovery 100 ML

BetterYou Magnesium Oil Spray Recovery spray combineert magnesium met kamfer, zwarte peper en citroen.

Niet op voorraad
€ 15,95
U ontvangt 15.95 punten. 15.95 punten = € 0,48
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Betteryou Magnesium Oil Spray Recovery 100 ML

BetterYou Magnesium Oil bevat 100% natuurlijke ingrediënten en levert de meest natuurlijk pure bron van Zechstein Inside® magnesiumchloride.

10 sprays leveren minimaal 130 mg (ongeveer 38% ADH) optimaal absorbeerbare magnesium.

Gebruik: BetterYou Magnesium Oil Recovery Spray kan worden toegepast op elk lichaamsdeel. Het is perfect voor gebruik vóór, tijdens of na uw trainingsprogramma en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Probeer het op verschillende momenten van uw training:

  • Warm up - Breng een paar sprays aan om flexibiliteit te bevorderen en spierstijfheid te voorkomen.
  • Mid-training - Opnieuw aanbrengen om magnesiumniveaus aan te vullen.
  • Post-training - Aanbrengen om spierherstel en een normale spierfunctie te bevorderen en stijfheid te verminderden.

Let op: Betteryou Magnesium Oil Spray Recovery is geschikt vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 raden we de Magnesium Oil Original Spray aan, die geen essentiële oliën bevat. Om dezelfde redenen raden wij ook Magnesium Oil Original Spray aan voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Een tintelend gevoel is natuurlijk bij de eerste toepassing en is een teken van magnesiumtekort; dit zal afnemen wanneer het magnesiumniveau in het lichaam stijgt.

BetterYou Magnesium Oil Spray Recovery 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGeconcentreerde oplossing van Zechstein Inside® Magnesiumchloride (28% concentratie), Etherische Oliën (Grape Seed, Citroen, Kamfer, Zwarte Peper).
Allergenen informatieMagnesiumOil Recovery Spray is geschikt vanaf 12 jaar, voor kinderen onder de 12 raden wij MagnesiumOil Original Spray die essentiële oliën bevat. Om dezelfde redenen, raden we ook Magnesium Oil Original Spray voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
ToepassingWarm up - Spuit een paar sprays om flexibiliteit te bevorderen en om spierstijfheid te voorkomen. Mid training - Hertoepassing om magnesium niveaus aan te vullen, zorgen voor optimale prestaties en energie in stand te houden tijdens de sessie. Na de training - Toepassen om spierherstel te bevorderen en de spierfunctie te normaliseren, verminderde stijfheid te bereiken en te herstellen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking100 ML