BetterYou Magnesium Oil Spray Original 100 ML

De originele magnesium olie spray. BetterYou Magnesium Oil Spray bevat 100% natuurlijke ingrediënten en levert de meest natuurlijk pure bron van Zechstein Inside® magnesiumchloride.

Op voorraad
€ 14,75
U ontvangt 14.75 punten. 14.75 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Betteryou Magnesium Oil Spray Original 100 ML

Magnesium is een essentieel mineraal voor het lichaam. Het is nodig voor het activeren van meer dan 300 enzymen. Het in cellen aanwezige magnesium speelt een belangrijke rol bij o.a. de regulatie van lichaamstemperatuur, spiercontractie, elektrolytenbalans, bloeddrukregulatie en hartritme.

BetterYou Magnesium Oil bevat 100% natuurlijke ingrediënten en levert de meest natuurlijk pure bron van Zechstein Inside® magnesiumchloride.

10 sprays leveren minimaal 150 mg (ongeveer 43% ADH) optimaal absorbeerbare magnesium.

Gebruik: Spuit twee maal per dag tussen de vijf en tien sprays over het lichaam en masseer goed in. Een goed moment is na een douche of bad wanneer de huid warm is en de poriën open zijn, wat de opname bevordert. Deze spray is geschikt voor elke leeftijd. Voor kinderen de dosering halveren.

Een tintelend gevoel is natuurlijk bij de eerste toepassing en is een teken van magnesiumtekort; dit zal afnemen wanneer het magnesiumniveau in het lichaam stijgt.

BetterYou Magnesium Oil Spray Original 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenIn MagnesiumOil Joint Spray komt uit een geconcentreerde oplossing van Zechstein Inside® Magnesiumchloride (30% Magnesiumchloride)
Allergenen informatiefalse
ToepassingBetterYou Magnesium Oil Original Spray is een zeer veelzijdige spray en kan gebruikt worden op elk gebied van het lichaam om de algehele magnesium in het bloed van het lichaam te verhogen. Voor de algemene gezondheid raden wij u aan maximaal 20 sprays van Magnesium Oil Original te spuiten per dag. De eenvoudigste manier om dit te doen is het een deel van je ochtend en nacht routine te maken.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking100 ML