Anima Mundi Sacred Heart Love Kit

Een compilatie van afrodisiaca en stemmingsverbeterende kruiden, bloemen, bessen en schorsen waarvan bekend is dat ze het hart doen ontwaken. Wanneer ze worden gechemiseerd, wekken deze planten diepe helderheid en euforie in lichaam en geest, en voeden ze ook geleidelijk de emotionele en seksuele gezondheid.

Niet geschikt voor verkoop naar België

Ne convient pas à la vente en Belgique

Niet op voorraad
Normale prijs € 101,80 Aanbieding € 89,95
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE, DE)
  • Morgen in huis (bestel voor 17:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL & BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,1/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Anima Mundi Sacred Heart Love Kit

Een compilatie van afrodisiaca en stemmingsverbeterende kruiden, bloemen, bessen en schorsen waarvan bekend is dat ze het hart doen ontwaken. Wanneer ze worden gechemiseerd, wekken deze planten diepe helderheid en euforie in lichaam en geest, en voeden ze ook geleidelijk de emotionele en seksuele gezondheid.

Onze kit bevat:

Euphoria Elixir: een combinatie van enkele van onze favoriete Midden- en Zuid-Amerikaanse afrodisiaca en stemmingsverbeteraars. Een heerlijk elixer om direct van te nippen of te combineren in cocktails, mocktails, thee, eten en nog veel meer.

Mucuna: bekend om zijn vermogen om het libido te versterken, een algemeen gevoel van welzijn te verhogen (dopamine-booster), een natuurlijke bron van levodopa (L-dopa), ter ondersteuning van fysiek uithoudingsvermogen, evenwicht en energie. Sinds de oudheid wordt het gebruikt als een totale revitalizer en verjonger.

Cacao: Cacao is een van de rijkste anti-oxidantbronnen in de natuur, ook bekend als één van de hoogste plantaardige bronnen van ijzer. Het is uitgebreid bestudeerd als cardio-tonicum. Binnen zijn liefdeschemie vinden we twee essentiële spelers die bijdragen aan zijn aangeprezen afrodisiacum eigenschappen; tryptofaan, een bouwsteen van serotonine, een chemische stof in de hersenen die betrokken is bij seksuele opwinding. De andere, fenylethylamine, is een stimulerend middel gerelateerd aan amfetamine, dat vrij komt in de hersenen wanneer mensen verliefd worden.

Blue Lotus: een heilige bloem die door de Egyptenaren, Maya's en Azteken wordt erkend als de bloem die transformationele essentie bevat. Alle drie culturen geloofden dat de essentie van de Blauwe Lotus-bloem hen toegang bood tot de goden en tot geheime wijsheid. De verheffende geur van deze bloem is anders dan alles wat je ooit hebt ervaren, met bloemige en diepe cacao-tonen. Blue Lotus is een heilige bloem die werd gebruikt in oude Egyptische rituelen om het libido te stimuleren en contact te maken met de geestenwereld. We raden aan om blauwe lotus in je liefde of seksuele rituelen op te nemen.

Toepassing:

Suggesties voor inname: Er zijn nogal wat manieren waarop u van deze elixers kunt genieten. De Euphoria is een eenvoudige aanvulling op bijna alles, op alcohol gebaseerde cocktails of alcoholvrije mocktails. het kan ook overdag en 's avonds met kleine sipjes worden gedronken om de verhoogde stemming precies goed te houden. Gecombineerd met andere bronnen voor het stimuleren van het hart en de gemoedstoestand, zoals Mucuna, Cacao en Blue Lotus, heb je een vrij diepgaand hart.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Anima Mundi Sacred Heart Love Kit
Inhoud1 x Mucuna 142 Gram, 1 x Euphoria 118 ml, 1 x Blue Lotus 28 Gram, 1 x Heirloom Cacao 170 Gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenMucuna: Mucuna (Mucuna puriens) Euphoria: Hibiscus Extract, Catuaba Schors Extract, Damiana Blad Extract, Muira Puama Schors Extract, Yohima Schors Extract, Gogi Bessen Extract, Rozenblad Extract, Jasmijn Bloem Olie, Gezuiverd Water, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker Spirit 20% Blauwe Lotus: Blauwe Lotus Bloemen (Nymphaea caerulea) Heirloom Cacao: Cacaopoeder (Theobrama cacao)
Allergenen informatieDe dagelijkse doses niet overschrijden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingSuggesties voor inname: Er zijn nogal wat manieren waarop u van deze elixers kunt genieten. De Euphoria is een eenvoudige aanvulling op bijna alles, op alcohol gebaseerde cocktails of alcoholvrije mocktails. het kan ook overdag en 's avonds met kleine sipjes worden gedronken om de verhoogde stemming precies goed te houden. Gecombineerd met andere bronnen voor het stimuleren van het hart en de gemoedstoestand, zoals Mucuna, Cacao en Blue Lotus, heb je een vrij diepgaand hart.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Meer producten van dit merk