Anima Mundi Palo Santo Oil - Botanical Perfume

Onze Palo Santo Oil is een krachtig botanisch parfum met sterke houtnoten. Het is voor vele gelegenheden bedoeld, van zalving tijdens ceremoniële evenementen en voor het slapengaan, om lucide dromen te helpen opwekken of om zelf te dragen en te verfraaien met beschermende magie.

Op voorraad
€ 13,95
U ontvangt 13.95 punten. 13.95 punten = € 0,42
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Palo Santo Oil - Botanical Perfume

Palo Santo-olie is een van de meest effectieve energetische reinigers die er zijn. Palo Santo is een krachtige antibacteriële stof die bacteriën en microben in de lucht voorkomt. Het wordt al eeuwenlang als medicijn gebruikt, omdat deze heilige boom zijn unieke geur afgeeft wanneer hij vrijwillig sterft. Het is gebruikt als een energetische beschermer en wordt met het grootste respect behandeld, zoals veel inheemse mensen het zagen als een directe gemeenschap met de geestenwereld.

Onze Palo Santo Oil is een krachtig botanisch parfum met sterke houtnoten. Het is voor vele gelegenheden bedoeld, van zalving tijdens ceremoniële evenementen en voor het slapengaan, om lucide dromen te helpen opwekken of om zelf te dragen en te verfraaien met beschermende magie. Stammen gebruiken de etherische olie tijdens de ceremonie om het aura te beschermen. Medicijnmensen in veel stammen in Midden- en Zuid-Amerika gebruiken het om de energie rond het lichaam te zuiveren, te reinigen en te versterken. Het trekt duisternis naar buiten en schenkt licht in het hele energiesysteem. Eeuwenlang gebruikt in ceremonie om de ruimte voor het ritueel te zegenen.

Ingrediënten: Palo Santo ^ * etherische olie en Jojoba-olie *.

^ Wildcrafted Palo Santo Hout en olie geoogst en geproduceerd door een familie in Noord-Peru. Deze familie herbeplant doelbewust en heeft al honderden jaren duurzaam vervaardigde producten.

* Biologisch