Sale

Anima Mundi Fat Belly Kit

Deze tonics zijn gebruikt om het metabolisme te verhogen, de absorptie te verbeteren, de galproductie te stimuleren en te helpen bij gewichtsverlies. Deze tonics, gecombineerd met een gezond plantaardig dieet, helpen de darm en lever te reinigen van toxische opbouw. Tegelijkertijd helpt het het lichaam om vet te verliezen.

Op voorraad
Normale prijs € 90,80 Aanbieding € 84,95
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Fat Belly Kit

Deze tonics zijn gebruikt om het metabolisme te verhogen, de absorptie te verbeteren, de galproductie te stimuleren en te helpen bij gewichtsverlies. Deze tonics, gecombineerd met een gezond plantaardig dieet, helpen de darm en lever te reinigen van toxische opbouw en het lichaam om vet te verliezen.

Onze Fat Belly Tonic bevat krachtige botanische middelen die de lever helpen bij het ontgiften, terwijl stagnerende oliën en andere onverteerbare stoffen worden geëlimineerd. Het helpt het lichaam om toxiciteit te verwijderen en helpt bij het mineraliseren met een hoge vitamine C-bron (mangosteen en kurkuma). Samen verbeteren deze krachtpatsers de bloedsomloop, ondersteunen detox, helpen bij duurzame vetverbranding en verminderen ontstekingen.

De Mangosteen-Hibiscus-formule is een zeer krachtige vitamine C-bron met een echt krachtige natuurlijke kracht om het lichaam te laten stralen van schoonheid. De mangosteenschil en de hibiscusbloem bevatten veel vitamine C, antioxidanten en ontgiften op natuurlijke wijze het lichaam.

Groene koffie (45% extractpoeder) Groene koffie wordt al eeuwen gebruikt als een duurzame energie-tonicum door inheemse volken, samen met een verbeterde stofwisseling, galproductie en zelfs als een harttonicum. Groene koffie in zijn natuurlijke vorm is een heel ander medicijn dan gewone gebrande koffie. Traditioneel wordt het als afkooksel genomen door het lange tijd achter elkaar te laten sudderen om de bestanddelen volledig te extraheren.

Kurkuma - Een uitstekende ontstekingsremmer bekend om zijn bloedzuiverende, alkaliserende en voedende eigenschappen (op zijn zachtst gezegd!).

Toepassing:

Bij het opstaan: Drink 1 theelepel van de Mangosteen Hibiscus + 1 theelepel van de Turmeric, samen met een kneep limoensap in 1 kop heet water. Laat het trekken voor 5-10 minuten.

Voor de lunch: Ongeveer 45 minuten voor de lunch, drink 30-60 druppels van de Fat Belly tonic. Het werkt het best in een kopje warm water, of een zachte kruidenthee.

Met de lunch of als late lunch: Meng 1/2-1 theelepel van de Green Coffee Bean met uw groene smoothie of groene sap.

Anima Mundi Fat Belly Kit
Inhoud1 x Fat Belly 59 ml, 1 x Green Coffee Bean 114 Gram, 1 x Turmeric 113 Gram, 1 x Mangosteen Hibiscus 114 Gram
Land van herkomstEu/Non-EU
IngrediëntenFat Belly: Garcinia Cambogia, Groene Koffie, Cha de Bugre, Mangosteen, Kurkuma, Gember, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker, Gefilterd Water Mangosteen Hibiscus: Mangosteenschil, Hibiscus Bloem Green Coffee Bean: Groene Koffieboon Turmeric: kurkuma (Curcuma longa)
Allergenen informatieRaad pleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft voor gebruik. Buitenbereik van kinderen houden.
ToepassingBij het opstaan: Drink 1 theelepel van de Mangosteen Hibiscus + 1 theelepel van de Turmeric, samen met een kneep limoensap in 1 kop heet water. Laat het trekken voor 5-10 minuten. Voor de lunch: Ongeveer 45 minuten voor de lunch, drink 30-60 druppels van de Fat Belly tonic. Het werkt het best in een kopje warm water, of een zachte kruidenthee. Met de lunch of als late lunch: Meng 1/2-1 theelepel van de Green Coffee Bean met uw groene smoothie of groene sap.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-