Sale

Anima Mundi Brain Kit

Een adaptogene kit voor de hersenen, bestaande uit twee van onze gewaardeerde botanische nootropische formules, evenals Ashwagandha, bekend om zijn hersenbeschermende eigenschappen, samen met Happiness, een ontspannende en opbeurende formule met kruiden waarvan bekend is dat ze angst en stress helpen tegengaan.

Niet geschikt voor verkoop naar België

Ne convient pas à la vente en Belgique

Niet op voorraad
Normale prijs € 109,80 Aanbieding € 99,95
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Brain Kit

Een adaptogene kit voor de hersenen, bestaande uit twee van onze gewaardeerde botanische nootropische formules, evenals Ashwagandha, bekend om zijn hersenbeschermende eigenschappen, samen met Happiness, een ontspannende en opbeurende formule met kruiden waarvan bekend is dat ze angst en stress helpen tegengaan.

Deze kit bevat:

The Mind - Lions Mane paddenstoel (Pruikzwam), Gotu Kola extractpoeder, Bacopa extractpoeder, Ginkgo blad, Tulsi blad. Biologisch en Wildcrafted.

Een verzameling krachtige kruiden en paddenstoelen die eeuwenlang als hersentonicum worden gebruikt. Verschillende van deze kruiden worden al duizenden jaren als mastertonics gerespecteerd in vele helende tradities, zoals ayurvedische, Chinese en regenwoud stammedicijnen.

Elk hersenkruid binnen de formule is uitgebreid bestudeerd vanwege zijn vermogen om het geheugen terug te winnen, synapsreactie te ondersteunen, de communicatie tussen neurotransmitters te verbeteren, mentale onbalans te helpen, stemming te verbeteren en te stimuleren, enz.

Cerebrum Tonic - 10: 1 krachtig extract van Lions Mane paddenstoel (Pruikzwam), Gotu Kola-extractpoeder, Bacopa-extractpoeder, Ginkgo-blad, Tulsi-blad en Rozemarijn. Biologisch en Wildcrafted.

Een therapeutische en diep voedende hersenformule. Het brengt bloedcirculatie naar hersenweefsel, verbetert de helderheid, reguleert de reactie van de hypothalamus en stimuleert de hypofysefunctie. Het geeft het lichaam op natuurlijke wijze een boost en fungeert als een milde stimulator die de helderheid en het geheugen verbetert. Werkt ook als een regulator van het zenuwstelsel.

Ashwagandha - 100% biologisch, koud water extractpoeder.

Eén van de grootste botanische en adaptogene schatten van India is Ashwagandha. In de volksmond bekend als de Indiase Ginseng, het is zeer bekend om zijn vermogen om het lichaam te kalmeren en te versterken.

Happiness - 10: 1 krachtig extract van Ashwagandha-extractpoeder, Albizzia-bloem en schors, sint-janskruid, Mucuna-zaadpoeder, Rhodiola-wortel.

Deze happiness tonicum is een tonicum dat helpt de hormoonfunctie en ook de serotonine- en het dopaminegehalte te stabiliseren en een rustgevend effect op het zenuwstelsel te bieden. Onze formule is een mix van adaptogenen, zoals Rhodiola en Ashwagandha, met krachtig ondersteunende “gelukkige” kruiden, zoals Sintjanskruid, Mucuna en Albizzia. Deze kruiden zorgen samen voor een synergetische krachtpatser voor het verlichten van stress, angst en depressie.

Anima Mundi Brain Kit
Inhoud1 x The Mind 127 Gram, 1 x Ashwagandha 113 Gram, 1 x Cerebrum Tonic 59 ml, 1 x Happiness 59 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenThe Mind: Pruikzwam, Brahmi, Gingko, Gotu Kola, Tulsi Ashwagandha: Ashwagandha Wortel Cerebrum: Gotu Kola, Brahmi, Rama Tulsi, Pruikzwam, Gingko, Rozemarijn, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker, Gezuiverd Water Hapiness: Mucuna, Ashwagandha, Albizia , Sint-janskruid, Rhodiola, Plantaardige Glycerine, Rietsuiker Spirits, Gezuiverd Water
Allergenen informatieGebruik deze kit niet als u antidepressiva gebruikt of als u zwanger bent. Na ten minste 6 maanden borstvoeding, neem een zeer kleine dosis als u hulp nodig hebt om post-partum depressie te behandelen.
Toepassingfalse
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-