Angel Juicer AG-8500S

De Angel, ook wel liefkozend "Angelia" genoemd, is de "Rolls Royce" onder de slowjuicers. Met zijn dubbele versnellingen en krachtige motor haalt de Angel meer sap uit je groenten en fruit dan andere modellen. Deze horizontale juicer is volledig gemaakt van roestvrij staal.
Niet op voorraad
€ 1.599,00
U ontvangt 1599 punten. 1599 punten = € 48,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Angel Juicer AG-8500S

De Angel Juicer is de beste slowjuicer op de markt. Door zijn sterke dubbele versnellingen en krachtige motor levert deze Angel AG-8500 een extreem hoge sapopbrengst. De perskracht wordt automatisch bepaald door de slowjuicer. De Angel kan de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit de producten halen en door sap en pulp goed te scheiden is het sap nagenoeg pulpvrij. De Angel AG-8500 is voorzien van een automatische reverse functie, die ervoor zorgt dat de motor afslaat als de vultrechter teveel tegelijk moet verwerken. De Angel Slowjuicer is volledig gemaakt van sterk roestvrij staal (SUS316), gemakkelijk schoon te maken en een extreem duurzaam apparaat; een garantie voor jarenlang juice plezier.

Met de Angel Juicer AG-8500 pers je sap van allerlei soorten groenten en fruit, waaronder harde groenten (zoals wortels, bieten), vezelige groenten (zoals selderij) en bladgroenten (zoals tarwegras, spinazie, koolbladeren). Naast groente-, fruit- en tarwegrassap kan de Angel juicer je ook helpen bij het bereiden van heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja) bonen.

Uitzonderlijk hoog rendement
De Angel juicer perst tot 80% meer sap en 3 keer meer voedingsstoffen uit fruit en groenten dan andere juicers.

Volledig roestvrij staal
Alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van RVS (RVS). Roestvrij staal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. En het geeft de sapcentrifuge ook nog eens een mooie, luxe uitstraling.

Automatische perskracht
Met behulp van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht om de maximale hoeveelheid sap uit de groente of het fruit te halen.

Stille motor
Doordat de sterke motor voldoende vermogen heeft, maakt de Angel een laag ontspannen geluid.

Veelzijdig
Naast groente, fruit en tarwegras kan de Angel juicer ook heerlijke notenpasta (extra toebehoren nodig), tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja) bonen bereiden.

Makkelijk te gebruiken
De Angel juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Alle onderdelen van de Angel Juicer zijn 100% vaatwasmachinebestendig.

Veilig
De Angel juicer heeft zes beveiligingsfuncties. Het apparaat is dus veilig in gebruik, ook bij kinderen.

Meer voedingsstoffen met krachtige motor
De Angel Juicer is de krachtigste van alle slowjuicers. Het kan zelfs de meest taaie cellen verpletteren en de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groenten en fruit halen.

Duurzaamheid
De fabrikant werkte meer dan 25 jaar aan productontwikkeling en met een hoge kwaliteitscontrole. Het resultaat hiervan is dat de Angel Juicer een extreem duurzame juicer is. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (SUS-304). Elk exemplaar wordt met de hand in elkaar gezet en met de hand gecontroleerd.

Makkelijk schoon te maken in de vaatwasser
Ook qua bruikbaarheid laat de Angel juicer niets te wensen over. Je haalt het apparaat in drie simpele stappen uit elkaar en de onderdelen zijn 100% vaatwasmachinebestendig.

Langdurig sap
De koude persing met de krachtige 3 pk motor en 86 toeren per minuut zorgt voor minimale wrijving en voorkomt warmteontwikkeling. Er zit weinig zuurstof in de vloeistof, wat resulteert in een mooi, vruchtvleesvrij, ‘levend’ sap, dat 48 uur in de koelkast kan worden bewaard.

Anderen bekeken ook