Gratis verzending v.a.€ 50,-   Morgen in huis (bestel voor 19:00, op vrijdag voor 17:30)*   Klantenservice: +31 (0)206701705  thuiswinkelThuiswinkel Waarborg

Cookieverklaring Unlimited Health V.O.F

Deze cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 29 mei 2018

Inleiding

Op onze website, UnlimitedHealth.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

Cookies

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

Er worden de volgende technische en functionele cookies geplaatst:

Frontend

Doel: Dit cookie gebruiken wij om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Wij plaatsen dit cookie zelf en proberen hierdoor het gebruik van onze website eenvoudiger te maken.

Afkomst en bewaartermijn: Dit cookie wordt maximaal 1 jaar bewaard.

Namen: Frontend

Delen: Wij delen de informatie niet met derden.

Sooqr

Doel: Dit cookie maakt het mogelijk om op onze website zoekopdrachten uit te voeren. Door het gebruik van deze cookie wordt u, door in het zoekveld een vraag te stellen, naar de juiste pagina met het antwoord verwezen.

Afkomst en bewaartermijn: Dit cookie wordt maximaal 2 jaar bewaard.

Namen: _sqra, store, _sqrb, _sqrc

Delen: Wij delen de informatie niet met derden.

Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website.

Google Analytics

Doel: Op deze website gebruiken wij Google Analytics cookies. Google helpt ons op die manier inzicht te krijgen in hoe onze website wordt gebruikt. Zij verstrekken ons rapporten over het gebruik van de website en geven ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes.

Afkomst en bewaartermijn: Dit cookie komt van Google en wordt maximaal 2 jaar bewaard.

Namen: _gid, _gat, _ga

Delen: Google deelt anonieme data met derden. Voor meer informatie kunt u het Privacybeleid van Google raadplegen.

Google is gevestigd in de Verenigde Staten en is Privacy Shield gecertificeerd, wat betekent dat het doorgeven van persoonsgegevens aan deze partijen buiten de EU is toegestaan.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken;
  • u kunt bezwaar indienen tegen de verwerking;
  • u kunt een overzicht, in een gangbaar formaat, opvragen van de gegevens die we van u verwerken;
  • u kunt een verzoek indienen tot correctie of verwijdering van de gegevens wanneer deze onjuist of niet (meer) relevant zijn, of om de verwerking van de gegevens te beperken.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren. Kijk gelijk even naar de volgende vijf tips: http://www.youronlinechoices.com/nl/vijf-tips.

Let op: onze website werkt niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Unlimited Health V.O.F
Van Ostadestraat 234 A - B
1073TV Amsterdam
info@unlimitedhealth.nl
+31 (0) 20 6701705