● Gratis verzending v.a.€ 50,- ● Morgen in huis (bestel voor 19u) ● Klantenservice: +31 (0)206701705

Recept van de Maand

Juni 2017

Recept van de Maand

Energy Balls

De zelfgemaakte Energy Balls zijn een mooi alternatief voor de mueslirepen vol vreemde en onuitspreekbare conserveermiddelen uit de supermarkt. Deze geheel natuurlijke 'energy-bites' bevatten de perfecte brandstof en zijn ideaal voor de snelle trek.

Benodigheden:

Bereiding:

Pulse-blend de gemengde noten en dadels in een keukenmachine. Het deeg mag een beetje grof blijven. Voeg eventueel een paar eetlepels water toe tijdens het blenden. Laat de keukenmachine niet te lang draaien, er ontstaat dan een te vette deegbal door het vrijkomen van de olie in de noten.

Draai balletjes van het deeg en rol ze door de fijngeraspte kokos.

Tip: gebruik in plaats van geraspte kokos om te rollen ook eens rauwe cacaopoeder, frambozen-aardbeienpoeder, sesamzaad, hennepzaad, bijenpollen of carobpoeder.

Februari 2017

Recept van de Maand

Macachino

Vele van jullie hebben de heerlijke Macachino van Clyde al geproeft, maar op veler verzoek delen we nu het recept.

Benodigheden:

Bereiding:

Maak van de maca expresso koffie zoals je dat gewend bent: koffiefilter, espressomachine of als oploskoffie.

Melk warm maken (mag niet koken ong. max 60 graden).

Blend de melk en de dadels samen in een blender. Of meng de melk samen met de kokospalmsuiker.

Voeg de melk toe aan de maca expresso en geniet...

Januari 2017

Recept van de Maand

Tricolore Paté

Deze vegan Tricolore Paté is heerlijk op een rauwe cracker en barst van de smaak!! En snel klaar!

Benodigdheden:

Basis-ingrediënten:

Groene laag:

Rode laag:

Gele laag:

Bereiding:

Maal alle basis-ingrediënten in een keukenmachine tot een gladde paté, zo nodig water toevoegen, de paté mag niet te droog of te vochtig zijn.

Verdeel de paté in drie gelijke delen. Voeg aan ieder deel de ingrediënten van de kleuren groen, geel en rood toe.

Leg in een paté terrine eerst een laag plastic folie om de paté te kunnen verwijderen. Vul de paté terrine met de drie gekleurde lagen paté.

Laat de paté ca. 1 uur opstijven in de koelkast.

Enjoy!

November 2016

Recept van de Maand

Bessentaart

Deze bessentaart is suiker-, gluten- en lactosevrij en zo lekker dat hij altijd bij zowel de healthy people als bij de ‘gewone’ eters in de smaak valt. En binnen een half uurtje klaar!

Benodigdheden:

Bodem:

1e vullinglaag mango vulling:

2e vullinglaag vers fruit::

  • plakjes banaan of
  • stukjes verse mango of
  • stukjes verse ananas

3e vullinglaag cashew cream:

Bereiding van de bodem:

Maal alle ingrediënten in een keukenmachine tot een deegbal. Druk het deeg uit in een taartvorm met losse bodem.

Bereiding vullingen:

Blend alle ingrediënten uit de 1e vullinglaag in een krachtige blender of keukenmachine tot een gladde vrij dike saus. Smeer deze saus uit op de taartbodem. Bedek de mangosaus met plakjes banaan, verse mango of ananas.

Blend alle ingrediënten voor de cashew cream de blender tot een dike saus. Bedek de plakjes banaan, mango of ananas hiermee.

Decoreer naar keuze met verse bessen!

Enjoy!

Oktober 2016

Recept van de Maand

Super Berry Smoothie

De super berry smoothie zit vol met superfoods en is een van onze meest populaire smoothies! De rijkdom aan vitaminen, antioxidanten, enzymen en goede vetten maken deze smoothie tot een hemelse traktatie voor zowel de weerstand als de smaakbeleving.

Benodigdheden:

Garneer met vers rood fruit naar keuze.

Bereiding:

Zorg voor een hoogwaardige blender met een sterke motor en een stevige kan. Blend alle ingredienten samen in de blender voor c.a. 30 seconden, giet de smoothie in een glas en garneer met vers rood fruit naar keuze en eventueel wat bijenpollen (zie foto).

Eet Smakelijk!