● Gratis verzending v.a.€ 50,- ● Morgen in huis (bestel voor 19u) ● Klantenservice: +31 (0)206701705

Helen's Highlight

Mei 2017

Terra Wash + Mg

Eindelijk heb ik dé oplossing gevonden voor de was! Ik wilde eigenlijk al langer af van wasmiddelen, ook al gebruik ik natuurlijk plantaardige eco vriendelijke producten.

Ik was in Engeland op een grote ‘natural and organic beurs’ en heb daar dé wasrevolutie uit Japan gevonden; Terra Wash + Mg. Een waszakje met magnesium die je toevoegt aan je was in de wasmachine waardoor je nooit meer wasmiddel nodig hebt en ook ontstaat er geen schimmel en bacterievorming in de wasmachine. Dus dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee, bovendien kun je het waswater gebruiken voor je planten omdat het door het wassen heel mineraalrijk is geworden. Ik zeg win, win, win!

Maar het moet natuurlijk ook werken… Ik gebruik het zelf nu 3 maanden en ben nog enthousiaster dan toen ik het voor het eerst zag! Zelfs de vieze kleren van mijn kleinkinderen worden weer helemaal schoon, dit was voor mij de ultieme test en daar is Terra Wash meer dan voor geslaagd!

Lees meer over de werking en de voordelen:

Het beste in geurverwijdering (zonder geurstoffen) - Ongeveer 10 keer sterker dan normaal wasmiddel, Mensvriendelijk - 100% vrij van giftige en synthetische chemicaliën, perfect voor de gevoelige huid en voor kinderen... Lees meer

Maart 2017

OPTi3 Omega-3

We krijgen de laatste tijd veel vraag naar omega-3 supplementen, ook in de vorm van krill of visolie. Aangezien ik niks dierlijks tot mij neem heb ik gezocht naar een alternatief en dat heb ik gevonden! Een uniek plantaardig omega-3 supplement: Opti3 van Vegetology. Ik zal hier in het kort de verschillen uitleggen en waarom mijn keus dit plantaardige omega-3 supplement is.

Krill is een klein garnaalachtig diertje wat in de wateren van Antartica leeft en, als onderste in de voedselketen, dient als voer voor walvissen. Dit diertje wordt ook al met uitsterven bedreigd door de opwarming van de aarde; het eet zelf namelijk algen die onder de ijsrotsen groeien en aangezien die aan het smelten zijn gaat het niet goed met de krill.

Visolie is al een tijd achterhaald door verontreiniging en onzuiverheden in de zee, en niet te vergeten het ‘leeg’ vissen van de zee.

De omega-3 in Opti3 is dezelfde als in krill- en visolie alleen zijn de krill/vis als schakel ertussenuit gehaald, het bestaat direct uit algen. Waardoor het gehalte omega-3 (EPA & DHA) ook vele malen hoger is in Opti3 dan in de meeste vis- en krill varianten.

Van DHA is het bewezen dat het: bijdraagt tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en van de normale hersenfunctie. En van EPA en DHA is het bewezen dat het bijdraagt aan de normale functie van het hart. Een onmisbaar vetzuur dus dat je o.a. beschermd tegen hart- en vaat ziekten.

Eén potje Opti3 bevat een maand dosering en we hebben hier een leuke aanbieding van gemaakt.

February 2017

Magnesium

Je hoort iedereen tegenwoordig over hoe belangrijk magnesium voor je is, maar waar is het nou precies goed voor en wat is de beste vorm?

Magnesium is een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij o.a. meer dan 300 enzymatische processen, bot opbouw, opbouw van lichaamseiwit, het ontspannen en goed functioneren van de spieren, het cardiovasculaire systeem (hart en bloedvaten), stress vermindering. Het ontspant ook de hersenen voor o.a. een betere nachtrust.

Hoe komt het dat veel mensen een tekort aan magnesium hebben?

Tijdens periodes van stress, lichamelijk of geestelijk, verbruikt je lichaam meer magnesium. Ook als je veel sport of zwaar fysiek werk uitvoert, verbruikt je lichaam meer magnesium dat je extra moet aanvullen. Magnesium zit in onze voeding, maar lang niet zoveel meer als vroeger. Dit komt door de verarming van de landbouwbodem en het gebruik van kunstmest. Wat veel mensen ook niet weten is dat een hoge calcium waarde zorgt voor een verlaging van de magnesium waarde. Het is dus belangrijk om deze twee mineralen in goede verhouding te gebruiken.

Symptomen van een magnesiumtekort zijn bijvoorbeeld spierkrampen, futloosheid, hoofdpijn, rusteloosheid, vermoeidheid of concentratieproblemen.

De beste manier om magnesium te nemen is via de huid (transdermaal). Je zou dus een bad of voetenbad met magnesium vlokken kunnen nemen, of jezelf insmeren met magnesium olie or magnesium gel. Wanneer je lichaam voldoende magnesium heeft, neemt het het niet meer op. Bekijk hier ons assortiment magnesiumproducten.

Januari 2017

TarwegrasPlus Met De Wortels

Tarwegras, je komt het tegenwoordig overal en in tientallen verschillende vormen tegen. Maar de meest bijzondere (en krachtigste) vorm van dit waanzinnige plantje vind ik toch wel TarwegrasPlus Met De Wortels. Dit is echt een uniek product omdat deze als enige is gemaakt van zowel de bladeren als de wortels, hierdoor blijven alle aanwezige voedingsstoffen en antioxidanten behouden voor de meest optimale voedingswaarde.

Het tarwegras wordt na de oogst in een gecontroleerde omgeving onder lage temperaturen gedroogd om de natuurlijke voedingsstoffen te behouden. De TarwegrasPlus is per zakje verpakt. Het is daardoor niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar nog belangrijker is dat hierdoor de voedingsstoffen niet verloren gaan door oxidatie.

We hebben de tarwegrasplus nu in de aanbieding voor slechts € 24,95 (66 zakjes)... Lees meer

December 2016

Original Superfoods Chocolade Repen

Het is weer December… gezellig… maar wel veel verleidingen… En niets is menselijker dan af en toe lekker snacken…Wij hebben nu eindelijk dé rauwe chocolade reep gevonden waar we helemaal wild van zijn; Original Superfoods chocolade repen zijn er in vijf heerlijke varianten.

Ze zijn met de hand gemaakt, dagenlang liggen ze te grinden tussen twee marmeren stenen om ze zo smeuïg en romig te krijgen. Ook wordt er met deze repen rekening gehouden om het cacao solids gehalte zo hoog mogelijk te houden/krijgen. Kortom de beste chocolade repen die ik ooit geproefd heb!

Deze heerlijke rauwe chocolade repen komen in vijf verschillende smaken; Crunchie Mylk, Indian Spice, Nuts About Nuts, Salty Nibs and I Am Pure... Lees meer

November 2016

Vega Sport Pre-Workout Energizer en Recovery Accelerator

Ik ben een vervent hardloopster (de New York City Marathon staat nog op mijn bucketlist!) en daarbij zijn twee producten van Vega Sport voor mij onmisbaar: de Pre-Workout Energizer en de Recovery Accelerator.

Zo’n 20 minuten voor mijn training neem ik de Pre-Workout Energizer; dit zorgt voor een verhoogd uithoudingsvermogen en sterkere mentale focus.

Na het rennen neem ik een Recovery Accelerator. Deze innovatieve mix is speciaal samengesteld om energie en elektrolyten aan te vullen, ontstekingen en spier- en gewrichtspijn te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, eiwitsynthese te initiëren en de hersteltijd tussen trainingen in te verminderen. Hierdoor kan ik de volgende dag weer verder!

Unieke mix van 12 synergetische, plantaardige, prestatiegerichte ingrediënten die helpen met het verhogen van het uithoudingsvermogen... Lees meer

Drankmix dat zich richt op de zes belangrijkste elementen van post-workout herstel, met 23 plantaardige ingrediënten... Lees meer

Oktober 2016

Global Healing Center Suntrex D3

Je weet waarschijnlijk wel dat vitamine D3 eigenlijk onmisbaar is, zeker in een land als Nederland waar we niet zoveel zonuren hebben.

Maar dan is de vraag welke D3? Mijn favoriete is de 100% veganistische Suntrex D3 van Global Healing Center. Één van de weinige plantaardige vormen van D3 geextracteerd uit de korstmos en door onafhankelijke laboratoria benoemd tot één van de beste vormen van D3 in de wereld.

Suntrex D3 is een premium kwaliteit vitamine D3 voedingssupplement. Het wordt geproduceerd door de winning van olie uit stevige, voedzame planten bekend als korstmossen... Lees meer